Reklama

Reklama

Epizódy(20)

Obsahy(1)

Jun-sang Kang (Yong-jun Bae) sa presťahuje do malomesta na vidieku a tam na miestnej strednej škole spoznáva Yoo-jin Junga (Ji-Woo Choi). Zaľúbia sa do seba, no Jun-sang sa stane obeťou tragédie a pri autonehode zomiera. O desať rokov neskôr Yoo-jin spoznáva muža, ktorý vyzerá presne ako jej Jun-sang. Yoo-jin sa musí rozhodnúť medzi svojim súčasným priateľom a človekom, ktorý jej pripomína mŕtveho milého... (matriosa)

(viac)

Recenzie (2)

mmatuli 

všetky recenzie používateľa

Další z řady skvělých korejských seriálů, ač trochu natažený. Příběhem mi silně připomíná seriál Stairway to Heaven. Příjemná hudba, která mě teď doprovází na cestách v autě. O opakované dějové zvraty o 180° není nouze, přestože se dají předvídat. ()

EsterH 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je ozaj klasika, to treba vidieť! Trocha natiahnuté, ale v porovnaní so spomenutým Stairway to Heaven za mňa stokrát lepšie. Premyslenejší scenár - pravda sa odkrýva pekne postupne nielen hrdinom, ale aj divákom. Na rozdiel od S t H, kde sú neustále prestoje s riaditeľom a jeho "svorkou", ktorá sa prechádza po zábavnom parku vo Winter sonate sú aspoň pekné zimné scenérie. Naozaj veľmi dobre zvládnutý časový posun o 10 rokov s použitím tých istých hercov. Krásna hudba. Oproti Autumn in my heart - prvej z tohto voľného cyklu mi to tiež sadlo oveľa viac, teraz sa chystám na tretiu - Summer scent. ()

Reklama

Reklama