Reklama

Reklama

Batman pokračuje: Návrat Jokera

  • USA Batman Beyond: Return of the Joker
všetky plagáty
Trailer

Terry McGinnis převzal Batmanův boj se zločinem od stárnoucího Bruce Waynea, ale ačkoli se Terry od Bruce hodně naučil, nikdy se nedozvěděl šokující pravdu o posledním setkání Batmana s jeho úhlavním nepřítelem Jokerem. Když se však Joker, který je podlejší než kdy dřív, vrátí do Gotham City, Wayne usoudí, že je nejvyšší čas, aby se nový Batman dozvěděl o tomhle darebákovi se zelenou tváří pravdu dřív, než dobije celé město – zejména poté, co na Bruce zaútočí jeho starý nepřítel. (HBO Europe)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (37)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Batman Beyond je podobne ako animovaný seriál z roku 1992 veľmi pekným spojítkom, medzi komiksami a filmami. A rovnako ako pôvodný seriál aj Batman Beyond to dotiahol na jeden samostatný film. V ňom sa stretávame s Batmanovou Nemesis Jokerom. Čo k tomu povedať. Futuristický Gotham je výborné miesto pre nového Batmana, neónové bary, veľkolepé výbuchy a sympatických hrdinov. Mark Hamill znova ako Joker dokazuje, že okrem Luka má ešte jednu postavu ktorej vdýchol nenapodobniteľný prejav. Spojenie minulosti a budúcnosti bolo tým čo filmu vytrieskalo 4 hviezdu. Prehĺbenie charakterov a tento krát zaujímavo prevedená zápletka si ma získali natoľko, že som sa celý čas výborne bavil. Jedna z výborných animovaných adaptácií z komiksového DC univerza, ktorá posúva postavu Batmana ako samozvaného strážcu poriadku na úplne inú úroveň. A dvojičky ako príbuzné už starej Harley Quinn boli na spapanie. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Na to, že som sa k tomuto futuristickému Batmanovi ani nechystal a ani ma to moc nelákalo, dosť ma to prekvapilo a okamžite sa to u mňa zaradilo medzi tie najlepšie Bat-animáky. Terry McGinnis tu zastupuje pod plášťom Batmana viac ako dobre a aj keď je pravý Batman mimo hry o Bruceovi Waynovi sa to povedať nedá. Úplne najviac čo ma dostalo je samotný príbeh. Príbeh, v ktorom vystupuje Joker vždy stojí za to, obzvlášť keď si k tomu prirátame Marka Hamilla. Vynikajúci flashback síce ukazuje, že Joker je po smrti, ale z ničoho nič po vyše 40 rokoch sa Joker opäť dostava na scénu. Už samotný Bruce Wayne s ním mal veľké problémy, bude mu Terry McGinnis stačiť ? Presne tato otázka a samotný príbeh je na tom to najlepšie. 85% - 4* ()

Reklama

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Tenhle animák jsem objevil docela náhodou. Ukazuje nám Gotham budoucnosti, kde je Bruce Wayne už starý pán a Batmana dělá jeho asi asistent Terry McGinnis. Všechno se změní ve chvíli, kdy se do města vrátí Joker, který má být dávno mrtvý. I přes značné stáří animáku na mě působil dost dobře. Taky mě dost překvapila identita nového Jokera a potěšil návrat známých postav. Pro doplnění znalostí super věc. "Nepoznáš dobrý vtip." ()

demented 

všetky recenzie používateľa

Terry McGinnis sa tentokrát musí vysporiadať s najväčšou hrozbou svojej doterajšej kariéry. Na scénu sa vrátil Joker. Háčik je v tom, že šialený klaun by mal byť dobrých 40 rokov mŕtvy a pri tom nezostarol ani o deň od vtedy, čo sa mu Bruce Wayne posledný krát postavil. Dve generácie Batmanov budú mať čo robiť ... Sympatické je, že Terry neuznáva pacifistické metódy "hlavne nikoho nezraniť/nezabiť" Waynovskej éry. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Fakt pecka. Navyše "natočená" v čase, keď by (po hranom BATMAN A ROBIN) po netopierovi ani pes neštekol. Odvážne posunutý príbeh do budúcnosti, kde je Bruce Wayne vlastne len prizerajúci sa dôchodca a nový Batman dokáže lietať pekne v štýle Iron Mana. I keď je film vo farebnom a klaunovskom prevedení, ktoré má pomerne blízko k Schumacherovým filmom, neupadá Jokerov návrat do sebaparódie. Od animáku DC ťažko čakať viac... ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama