Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa čary a zloba spoja, aby získali moc, môžu nastať v krajine zlé časy - a presne to sa stalo v kráľovstve, do ktorého vás zavedie náš príbeh. Zlý čarodejník sa rozhodne uniesť princeznú Kvetušu a z túžby po ovládnutí všetkého mu pri tom pomáha jeho sestra. Mladý princ sa rozhodne Kvetušu, svoju nevestu, oslobodiť. Aby sa mu to podarilo, musí nielen prekonať po ceste mnohé útrapy, ale na zámku čarodejníkov splniť úlohy takmer nesplniteľné. Podarí sa mu len vďaka pomoci troch priateľov: Dlhého, ktorý keď sa natiahne, dosiahne možno i ku hviezdam, Širokého, ktorý keď sa roztiahne, pojme viac ako všetky sudy sveta a Bystrozrakého, ktorý i so zaviazanými očami vidí viac a lepšie ako ostatní za bieleho dňa. Princeznú oslobodia, zlo potrestajú a vyberú sa do sveta pomáhať ďalej. Ktovie, možno títo - alebo aj iní - priatelia pomôžu raz aj vám. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (5)

Syl Wes Ter 

všetky recenzie používateľa

Keď som bol dieťa vždy som si túto rozprávku s radosťou pozrel. V rozprávke bola jedna pesnička, ktorá sa mi pačíla a vždy som ju pospevoval. Keď dávajú teraz túto rozprávku, tak si vždy rád zaspomínam na bezstarostné detské časy. Celkovo dávam *** ()

Jezinka.Jezinka 

všetky recenzie používateľa

Na jednu stranu je nutné ocenit, že se filmové podoby dostalo i téhle klasické pohádce o třech mutantech, na druhou stranu ty triky jsou opravdu ostudné. Dlouhou ruku Dlouhého jsme lépe viděli v Arabele, která je skoro o generaci starší, praskání obručí lépe zvládl kde jaký pivovarský sud a ta písnička by mě taky bavila mnohem více, pokud bych byla hluchá a vnímala ji jen jako vibrace. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama