Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

David Dailey má všetko: skvelú kariéru, komunitu, ktorá ho zbožňuje a spokojné manželstvo. Avšak pod povrchom sa jeho idylický svet rozpadá. Prenasledujú ho záhadné správy, ktoré ho upozorňujú na hroziaci, blížiaci sa pád. Jeho náruživá manželka Susan je odhodlaná posúvať horizont ich sexuálneho života – či už s ním alebo bez neho. Jeho dlhodobý spolupracovník Whit sa naháňa za svojou prácou. Davida pohltí príťažlivosť záhadnej neznámej Melody Carpenter. Inštinktívne jej dôveruje, pretože predpokladá, že ho nepozná natoľko, aby ho mohla zradiť. Sean ohrdnutý priateľ Melody, sa tvári, že priateľstvo Melody a Davida prehliada. Keďže jeho žiarlivosť rastie, pripraví si prešibaný plán ako ju získať späť, pričom netuší, že jeho príliš starostlivý otec najal svojho spojenca číslo jeden, aby pozorne sledovala všetkých zúčastnených. David a Melody sa stále viac zbližujú a zisťujú, že majú veľa spoločného, vrátane šialeného podozrenia, že ich oboch sledujú. Dostanú sa tak do trýznivej siete túžby, podvodov a paranoje. Muž, ktorého všetci milovali má strach, že ho všetci chcú teraz zničiť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

BUD-SFIS 

všetky recenzie používateľa

Takovou knihu Group sex bych si pral i s tou peknou lesbickou divkou. Ale jinac film opravdu nestoji za moc. A vic mysteriozni zazitku si doprejete, kdyz pujdete vecer do sklepa. ()

Faye 

všetky recenzie používateľa

Spokojený život úspěšného moderátora Davida se zamotá v okamžiku, kdy za stěračem svého auta najde obálku vonící parfémem jeho ženy se slovem LOVE a číslem pokoje. Svoji milovanou ženu Susan sice v pokoji najde, dokonce v posteli, ale s jinou ženou. Ze zamyšlení (v jedné ruce láhev a v druhé volant) ho vytrhne až policie a probere cela.Naštěstí má komu zavolat aby ho vyzvednul. Před svým překvapením, pomohl Melody, ta zrovna prchala ze stadionu a to tak rychle, že ji srazilo auto. Také zažila překvapení, její přítel Sean pro ni připravil veřejnou žádost o ruku. Film, který začíná jako variace na „život tropí hlouposti“ se postupně mění na lehce strašidelný příběh. David dostává dál záhadné dopisy se vzkazy, a Melody tu zase někdo sleduje a mezitím vším probíhá volební kampaň a objevují se pomluvy, které ohrožují kandidáta na senátora. „Takže i když neuděláš nic špatného... tak tě to dostane.“ ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama