Reklama

Reklama

Most 1

(TV film)
  • Česko Most, díl 1. (viac)
Trailer

Dvoch mladých študentov, Molly Callensovú (Katie Findlayová) a Ryana Kellyho (Wyatt Nash), spája hlboké priateľstvo. Spoznali sa v prvom semestri na univerzite, kľúčovom období svojich životov. V obľúbenom kníhkupectve a kaviarni Most trávia dlhé hodiny štúdiom a snívaním o tom, čo chcú za desať rokov spoločne dosiahnuť. Zblížia sa s majiteľmi kaviarne Charliem (Ted McGinley) a Donnou Bartonsovcami (Faith Fordová), dvojicou, ktorá túži z kníhkupectva vytvoriť miesto, kde sa ľudia môžu vzájomne prepojiť a stať sa súčasťou veľkej rodiny. Molly s Ryanom snívajú o budúcnosti a ich vzťah sa mení na lásku, aj keď ju nahlas nepriznávajú ani neprejavujú. Dokáže mladá dvojca odolať názorom okolia a predstavám blízkych ľudí, ktorí by ich životy radi videli uberať sa iným smerom? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Čistokrevná, nefalšovaná, sladkobolná červená knihovna. 1) Pěkný nicméně schématický snímek svědomitě respektuje pravidla žánru. 2) 27letý fešák Wyatt Nash (zamilovaný Ryan) a 32letý Carey Freehan (Preston Millington III.) stojí za kouknutí. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (2)

  • Příběh se sice odehrává ve městě Franklin v Tennessee, ale film se natáčel v Kanadě, konkrétně ve Victorii a Oak Bay v Britské Kolumbii. (reich)

Reklama

Reklama