Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čierna komédia o úspešnom biznismanovi Klementovi, ktorý zosnoval idiotský plán, ako zabit svoju nepríjemnú a otravnú manželku. Vraždu sa rozhodne uskutocnit pri odlahlom jazere uprostred krajiny nikoho, ktoré miestni vidiecania zamýšlajú zmenit na prítažlivé letovisko. Plán je však ohrozený tajomným tvorom, ukrývajúcim sa v hlbokej mútnej vode. Miestni predstavitelia si objednajú služby jediného profesionála v krajine, aby ich zbavil nežiadúcej príšery... Lovec sa dostaví v sobotu. - v den Klementovho vražedného úkladu. Režisér povedal: "Film sa realizoval so zámerom zobrazit relativitu predstavy "štastia", ktorá je velmi individuálna pre každého z nás. Chce tiež komediálnym výrazom ukázat niektoré temnejšie vlastnosti Slovákov, ale chce najmä pobavit." (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tohle je takova pulhodinova verze Poslednich plavek, rozdil je v tom, ze tohle je natoceny mozna drobet stylovejs, ale zase tu jsou nic moc herci a vtipu tu je pomalu. Nicmene jako takovej kratas to zas tak spatny neni. ()

Radko odpad!

všetky recenzie používateľa

Jedno z najväčších sklamaní uplynulého roku. Mal som česť byť na svetovej premiére. Režisér uviedol, že mu nešlo o žiadny intelektuálsky film ale o čistú zábavu. Radšej neprirodzenú intelektuálsku smršť ako takúto zábavu. Zúfalo nudné, scénaristicky ničotné bez kúska humoru, či originality. Pomerne etablovaní slovenskí divadelní herci si zjavne pri natáčaní oddýchli. Nielen od divadla ale aj od hrania samotného. ()

Reklama

Reklama