Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marie Poledňáková, autorka českej komédie storočia S tebou mě baví svět a úspešných komédií Jak vytrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny sa po šestnástich rokoch vrátila k filmovej réžii a vytvorila strhujúci príbeh. Opäť dokázala svoju jedinečnosť, zmysel pre humor i majstrovstvo a znovu divákov pobaví v láskavej rodinnej komédii.
Otec Luboš, ktorý pracuje v Alpách ako záchranár, prichádza domov do Prahy oveľa skôr ako pôvodne sľúbil. Jeho osemročná dcéra Amálka je nadšená, a tak odmietne ísť do školy v prírode, aby si užila otecka. Luboš ide teda do školy ospravedlniť Amálku, ale dopadne to tak, že nakoniec odchádza do Vysokých Tatier s celou triedou ako zdravotný dozor. Svojej manželke Anne (ktorá práve rieši odchod do "dôchodku" a stratu milovanej práce v balete) sľúbi, že je to len na pár dní, pošle ju na chalupu a sľúbi, že za ňou určite príde... Reťazec náhod a nedorozumení tomu však zabráni – dopomôže k tomu nielen Amálka, ale aj svojrázny dedo Pepík a syn Vašek so svojou dobrodružnou povahou. Do hry vstupuje i atraktívna učiteľka Alica, originálna rodinka Koudelkových a ich syn Vítek, dedova susedka Bobulová a mnoho ďalších... (TV Markíza)

(viac)

Galéria (29)

Súvisiace novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (viac)

Reklama

Reklama