Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízny film Svetlo je komorným príbehom zo súčasnosti. Jeho hlavným hrdinom je tridsiatnik Ivan, ktorý zanevrel na svojho otca, manžel, ktorý podvádza svoju manželku a priemerný herec, ktorý sa stal televíznou hviezdou. Ivan si zvykol na kompromisy svojho života, avšak dva nečakané momenty - stretnutie so smrteľne chorým otcom a ľúbostný vzťah k idealisticky založenej Lucii - ho podnietia k snahe zmeniť sa. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (7)

cure 

všetky recenzie používateľa

NIEEEE !!! Tak tento kúsok môže byť suverénne premietaný mladým slovenským filmárom, že takto teda určite nie! Svetlo má v sebe VŠETKY neduhy slovenského filmu. Na odradenie si stačí prečítať oficiálny text distribútora, že ide o "komorný príbeh zo súčasnosti". Preboha, po koľký raz už, snáď stačilo!!! Perličkou je Hrycov (oprava Kronerov) "dabing" hlavného hrdinu, ktorého hrá Lukáš Vaculík. Timková ako vždy "nesklamala" so svojim strnulým, prirodzene civilným, feministickým herectvom. Jedna hviezda za Hilmerovú už len za to, že je pekná. ()

fugyx 

všetky recenzie používateľa

Účinkujú: Lukáš Vaculík, Ingrid Timková, Monika Hilmerová, Imrich Boráros, Tomás Kovács, Dušan Szabo, Anton Vaculík, Eva Pavlíková, Ivo Heller, Tatiana Radeva, Dagmar Lakčevič (Dagmar Edwards), Anna Petrécsová, Lucia Lužinská, Boris Zachar, Zuzana Mauréry, Dagmar Grečnerová, Dana Kuffelová, Marta Rašlová, Jana Kolesárová ()

Reklama

mira007 

všetky recenzie používateľa

Slovenský televizní film o moderátorovi, který žije prázdný život, řeší milenku s manželkou ( Hilmerová Timková ve vrcholné formě ) a do toho mu umírá otec, s kterým neměl ideální vztahy. Na mne moc silná psychologická depka podpořená sice trefnou hudbou, ale já si časem vybavím maximálně jen nadabovaného Lukáše Vaculíka do slovenštiny a jednu z prvních rolí ( spíš cameo ) Janky Kolesárové jako zdravotní sestřičky. ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Komorní příběh nespokojeného herce, který je příliš slabý na to, aby vzal svůj osud do vlastních rukou. 36letý slovensky dabovaný (ach Bože) Lukáš Vaculík nevypadal zle (dobře vypadat je ostatně jeho hlavní deviza), ale jeho nevýrazný herecký projev celkovou bezbarvost filmu nepřekryl. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Vyzlečený Vaculík a celá plejáda krásnych slovenských herečiek v najlepšom veku. Čo viac si môže divák želať? Je tam dokonca aj príbeh, ktorý ide pomaly pod kožu a dostáva nás do myslenia postáv. Televízny moderátor a architektka, ktorá čaruje so svetlom, sú prototypom modernej bezdetnej rodiny, kde pocity nemajú veľa miesta. To sa má zmeniť stretnutím v nemocnici. Okrem hudby a nekompletného záveru som s filmom spokojný a tri hviezdy sú pomerne silné. –––– Trúsiš! – Možno už o rok sa budú môcť ľudia cez počítač milovať s hocikým. To bude čisté. To sa ti bude páčiť. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama