Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Holly Hamiltonová (Hilary Duff) je normálne dospievajúce dievča, ktoré už unavuje sťahovať sa vždy, keď jej slobodná matka Jean (Heather Locklear) prechádza partnerskou krízou. Aby ju uchránila pred ďalšou nesprávnou voľbou, vymyslí si dokonalý plán s dokonalým mužom - imaginárnym tajným ctiteľom, ktorý si s Jean niečo začne a zdvihne jej upadajúce sebavedomie. Ale keď sa tento virtuálny vzťah začne uskutočňovať, Holly sa ocitá pred úlohou stvoriť nápadníkovu podobu. A tak si ako tvár, ktorá sa skrýva za všetkými listami a darčekmi, požičia šarmantného strýka (Chris Noth) svojej kamarátky. Postupom času musí Holly podnikať stále zúfalejšie kroky, aby svoju malú lesť nepokazila a uchránila mamino šťastie. Ale nezmešká tak Jean toho naozajstného pána dokonalého, až sa objaví? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (106)

mikalana 

všetky recenzie používateľa

Koukatelné a dokonce se i zasmějete, pokud nebudete příliš kritičtí, uvolníte se a rozhodnete pobavit. Celkově je to trošku nedotažené a nahoře to drží především "pan božský" jako zajímavá postava, o které se bohužel nedozvíme tolik, kolik bychom chtěli. Hilary Duff nám dospívá a já se znovu ptám: jak dlouho bude ještě moct hrát naivní krásky? ()

Wallis3 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak si manželka přišla z hokny a pustila si toto...a rozhodila mi celý den. A jelikož jsem neměl co dělat, tak jsem to tak nějak sledoval a nedalo se. Takových zubobolných keců, kýčů, děcka zas chytřejší než všichni v okolí... musel jsem vstát, a chodit, do všeho rýpat a kontrolovat všechno, co se v bytě kontrolovat dá a jestli ta sladká pičovina neskončila, tak kontroluji doteď... ()

Reklama

nurielka 

všetky recenzie používateľa

Sympatické herecké obsadenie, na čele s Chrisom Nothom, ktoré neurazí. Hilary Duff som síce videla už v lepších filmoch, ak sa to o nej dá povedať(teraz gúľam očami), ale ja si proste nemôžem pomôcť. Zbožňujem presladené romantické zápletky (s Hilary v hlavnej úlohe) s tou finálnou (takmer geniálnou) pointou, ktorá má zachrániť romantické dušičky nás všetkých. ()

CarlaBrunn 

všetky recenzie používateľa

Sice typicka americka romanticko-rodinna komedia s tradicnou zapletkou (laska a na nu nadvazujuce problemy), ale dokonale ma pobavila. Clovek s romantickou dusou sa tu najde, aj ked dialogy a prostredie je presytene tym "laskyplnym nabojom" (nie v tom zlom zmysle slova). Herecka Hillary Duff mi tu velmi pripominala Miley Cyrus, co tiez nebolo neprijemne, lebo ich herecke vystupovanie v kolektive a vystupovanie s opacnym pohlavim na filmovom platne mi pripomenulo ranne obdobie puberty, na ktore si obcas rada spomeniem. Pohodova oddychovka, s ktorou sa da vyplnit tak bolestne nudny vecer. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Dôvod prečo pozerám aj tieto filmy je, že vo svete je málo pozitívnych filmov bez drog, sexu, alkoholu, zbraní a pokrivených hodnôt, kde by som našiel skutočnú lásku, zábavu, akciu. No nanešťastie je mnoho takýchto filmov plných klišé, trápností, rozpačitostí, infantilnosti a ide akoby podľa nejakej šablóny. Tento film má silný názov, ale k nemu prislúcha slabý dej. Hilary Duff v tomto filme nie je pekná, má zlé vlasy, ešte horšie oblečenie a pubertálne nalíčenie. Heather Locklear je naopak na svoj vek veľmi pekná žena, len pre tú Hilary som mal svojho času slabosť a aj napriek tomu, že v tomto filme nie je pekná sa mi v ňom páči najviac. Toto je typický stredne dlhý film, o ktorom už na začiatku viete ako dopadne. Pár trápnych zápletiek ohľadom zamotania sa do klamstiev, nejaké bláznivosti, ktoré sú trápne ako chlapík v jeansoch, koženej bunde a šiltovke, ktorý je automobilový fanatik a ďalšia hlúposť je na svete. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Film je založen na životě scénáristky Heather Robinson z doby, kdy jako teenager žila v Tucsonu. (HappySmile)
  • Muž, který je představen jako lídr skupiny Styx, je Dennis DeYoung, který byl až do roku 1999 doopravdy hlavním zpěvákem Styx. (HappySmile)

Reklama

Reklama