Reklama

Reklama

Museum

Trailer 3

V tuneli je nájdené zohavené telo mladej ženy. Bola zviazaná a následne ponechaná napospas dobermanovi, ktorý ju takmer zožral zaživa. Po utratení psa a následnej pitve je v jeho žalúdku nájdený kus papiera s textom: "POTRESTANÁ!". Hlavný šéf miestnej polície hovorí o náhode, no vyšetrovateľ Sawamura, ktorý sa prípadu ujíma tuší, že brutálny čin je len prvým z rady a že ďalšie budú nasledovať... (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (6)

Trailer 3

Recenzie (12)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Na Japonsko slušná záležitost. Jedná se o detektivku, která jde po stopách Se7en o sériovém vrahovi s maskou žáby. Líbí se mi důvod proč nosí zrovna masku žáby a také proč si vybírá jednotlivé oběti, vše má nějaký logický důvod, což mi přišlo super. Samotné provedení vražd ukázáno sice není, spíš jejich "vyvrcholení" přesto poměrně bizzárně ukázáno. Mínusem jest delší stopáž, ale k nějaké výrazné nudě jsem se nedostavil. Slušné a taky moc hezky natočeno, což je na Japonce nezvyklé. 65% ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

V Japonsku řádí vrah v kostýmu žáby,který vraždí členy poroty z případu dřívější vraždy. Případ vyšetřuje policista jehož manželka byla dříve v té porotě. Vrah ji taky unese i s jejím synem a on se ho snaží najít. Nadprůměrná záležitost s originálním vrahem a vraždama (sežraní psy,snězení jehel,). Hvězdu strhávám pouze za konec kde se to neskutečně táhlo a za to, že to děcko neodstřelil tak by ten film získal nový rozměr. ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Detektív z Tokia čelí prípadu viacerých vrážd prevedených extrémne brutálnym spôsobom. Pri každej z nich bol na mieste ponechaný odkaz s popisom trestu, ktorý bol na tejto osobe vykonaný. Začína byť jasné, že ide o prípad bezcitného psychopatického vraha, ktorý sa pred ničím nezastaví. - Prvá polovica s vraždami a vyšetrovacou líniou je takmer dokonalá a buduje napätie na každom kroku. V druhej polovici sa všetko rozpadá a stáva sa z toho akýsi emocionálny kolotoč, ktorý je plný uvrieskaných a uplakaných scén, ktoré dojem len kazia. Vrah si do tohto momentu držal okolo seba silné mystérium a netušil som, kto by ním mohol byť. S jeho odhalením tvorcovia pracovali dosť slabo a preto z toho, čo na začiatku vyzeralo ako velmi nádejný mix hororu a thrilleru, vznikol len snímok vhodný tak maximálne na dlhý zimný večer. + herec z Terra Formars + herec z Puzzle + herec z Parasyte Part 1 a Parasyte Part 2 ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

V jednom z tunelov je nájdené zohavené telo, mladej, 26 ročnej ženy. Bola zviazaná a následne nechaná napospas útoku dobermana, ktorý ju takmer zožral zaživa. Po utratení psa a následnej jeho pitve, je v žalúdku nájdený kus papiera na ktorom je napísané: POTRESTANÁ! Hlavný šéf miestnej polície hovorí o náhode, no vyšetrovateľ Sawamura, ktorý sa prípadu ujíma tuší, že tento brutálny čin je len prvým z rady, ktoré budú nasledovať ... Skvele natočené, výborný nápad v podobe masky záporáka, celkom nápadité úmrtia, akurát ma zaskočila jedna scéna, kedy scenár dostal v podobe logiky riadnu trhlinu. Hlavná postava po celu dobu prezentovaná za rozumne zmýšľajúcu, sa zachová ako totálny idiot, čo mne osobne prišlo scestné. Keby niet tejto pasáže, ktorá celkovo podrazila nohy dianiu samotného príbehu, moja spokojnosť by dosahovala vyššiu úroveň. Celkovo sa to snaží zaujať i z pohľadu prezentovania násilia. Bohužiaľ nie však vyobrazením gore počas “ataku”, toho sa divák nedočká, no skôr jeho následkov. “Museum” ma bavil. Ja som veľkým fanúšikom príbehov o sériových vrahoch, čiže predpoklad mimoriadneho sklamania sa v mojom prípade nemal dôvod dostaviť. Čo však iný divák, s iným pohľadom, to ani “srnka” netuší ... Za mňa i keď lepší, no predsa len priemerný snímok. Som však presvedčený, že keby toto natočila Kórea South, išlo by o lepšiu pecku. Na Japonsko ale slušná podívaná, ktorou najväčšou brzdou je samotná stopáž. ()

cskomando 

všetky recenzie používateľa

Do poloviny filmu si říkáte kdo to může být, kdo je ten sériový vrah a kam to všechno dospěje. Jenže přesně po první polovině filmu to sejde úplně de*ilně z kopce. Proč nenapsat do scénáře a neudělat z vraha zničeho nic psychopatického magora, který se skoro udělá nad tím, když někdo prožívá emoce, je nešťastný a celý bez sebe... Od té doby, co se detektiv dostal do domu zmíněného psychopata, začíná spíš traumatický zážitek, který se snaží prožívat detektiv. Trošku to hraje na nervy, obvykle tyhle zoufalce dělají z uřvaných ženských..no škoda. ()

Galéria (43)

Reklama

Reklama