Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (500)

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Lepší než Dům tisíce mrtvol (až na Spauldinga, tady už tak hustej neni). William Forsythe je bůh. To tak pro začátek. Rob Zombie je prostě dobrej. A navíc je vidět, že ten člověk má fakt nakoukáno už jen kvůli castingu, protože vidět Kena "kositele zombíků" Foreeho pohromadě s Dannym Trejem a úchylnou držkou Michaelem Berrymanem je prostě ráj. Btw Sheri Moon je maximálně pomrdáníhodná (zvlášť když dělá ty svoje chinese, japanese, look at these tanečky) ()

obitus 

všetky recenzie používateľa

Genialni zavrseni pribehu rodiny Fireflyovych. Exploitation riznute roadmovie, protnute syrovou atmosferou 70. let je presne to prave pro mne. Zombie lehce zklidnil svuj styl, takze se nekonaji silene audiovizualni orgie, ale rozhodne je celkovy dojem z filmu jeste lepsi nez v pripade House. Herecky se take jednoznacne jedna o zmenu k lepsimu, navic potesi borci jako Ken Foree a Michael Berryman ve vedlejsich rolich. Takhle ma vypadat horror. ()

Reklama

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to priemerný hororový thriller. Má celkom dobrý príbeh o trojici veľmi brutálnych masových vrahov, ktorí sú po zistení ich totožnosti na úteku pred políciou, pričom aj teraz za sebou zanechávajú mŕtvoly, ale na stope im je aj nekompromisný policajt, ktorému zabili brata. Spracovanie je ale také zvláštne, síce nemôžem povedať, že by som sa nudil, ale je tu viacero zbytočných scén a mám pocit, že sa tu dejovo toho moc neodohrá, mohlo to byť trochu rozmanitejšie. A navyše hlavnými hrdinami sú tu masoví vrahovia a film je podaný tak, aby im divák fandil, čo je zaujímavé a pomerne nezvyčajné, ale mne to až tak moc nesadlo, pretože nemám rád, keď nemám komu fandiť, keďže tu nie je žiadna úplne kladná postava. Čo sa týka samotných násilných scén, tak tu nie som moc spokojný. Celý film síce pôsobí špinavým dojmom a vyvoláva pocit všadeprítomného násilia, ale skutočných krvavých scén je tu málo a aj napriek používaniu rôznych rezných nástrojov nepôsobia moc drsne a viac zaujme iba zrážka s kamiónom. Herecké obsadenie nie je zlé, zaujímavé ústredné trio, hlavne Sheri Moon Zombie, William Forsythe ako policajt alebo aj Danny Trejo v menšej úlohe zabijaka. Réžia je celkom dobrá, film má zaujímavú atmosféru sedemdesiatych rokov, občas poteší aj zaujímavá kamera a ani technická stránka nesklame. Vyvrženci pekla nie je zlý film, ale ani mi až tak moc nesadol. No raz sa pozrieť oplatí. 55% ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bola extrémna brutalitka a brutálna jednohubka. Skvelé vykreslenie psycho rodinky na pohľadanie, ktorí sú ozaj nechutní fa brutálni a ich fanatické činy presahujú všetky medze. Dobrá atmosféra a Filmová fanatickosť Roba Zombieho (priezvisko nemôže byť trefnejšie) sa mi začína sakra páčiť. 80%. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Tak ako sa aj tesár utne, tak aj Rob Zombie raz nakrútil dobrý film. Devil's Rejects zaujme najmä svojou surovou atmosférou horúcich sedemdesiatych rokov dokreslenou autentickým soundtrackom a nádhernou zrnitou analógovou kamerou. Príbeh o unikajúcich maniakoch je akoby dôstojným pokračovaním Texaského masakru (jeho voľným remakom bol Dom tisícky mŕtvol), ktorého sa žiaľ kultový hixploitation nikdy nedočkal. Od dokonalosti to má síce ďaleko (na môj vkus Zombie príliš sympatizuje s ústrednými psychopatmi a na záver si zaslúžili väčšiu pomstu), ale ide dozaista o najlepší kúsok krátkej neo-exploitation vlny zo začiatku milénia, ktorá je už chvalabohu za nami. ()

Galéria (118)

Zaujímavosti (22)

  • Karen Black požadovala daleko vyšší plat za roli matky Firefly. Rob Zombie k tomu nesvolil a požadoval přeobsazení této role za zkušenou herečku Leslie Easterbrook. (c.tucker)
  • Nasnímáno kamerou Aaton XTR Prod., 16mm. (warner)

Reklama

Reklama