Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blízko amerického mesta Reno leží raj, ktorý priťahuje najmä mužov. Raj s názvom Diamantový ranč. Pod prísnym dohľadom ich manažérky Mary si tu miestne "pracovníčky" - striptérky - odvádzajú svoju prácu v takmer idylickej atmosfére. Až kým do tohto raja nezavíta nováčik, mladá tanečníčka Velvet. Tá začne v klube realizovať svoje obchody a samozrejme, že sa dostane do priamej konfrontácie s manažérkou. Do ženskej oázy prenikne zrazu viac vzrušenia ako je tu inak zvykom. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

DarkDemon 

všetky recenzie používateľa

Nevím proč, ale nemůžu se zbavit dojmu, že tento film posloužil jako inspirace pro skvělý seriál SATISFACTION. Snad mě neplete to, že jsem seriál viděl dřív. A nejde tu jen o podobnost prostředí a osudů ... ()

dopitak 

všetky recenzie používateľa

Nevada, poušť, kovbojské holínky, country písničky. A televizní výblitek s dabingem od Béérů, v němž některé dialogy tesat do kamene. Hrůza, které nepomůže ani plejáda odhalených (a pohříchu i leckdy povadlých) hrudníků. Slovenský text distributora je nesmysl. Konec je vyloženě "zábavný", vše je utnuto v okamžiku, kdy se začne něco dít. ()

Reklama

Galéria (128)

Reklama

Reklama