Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezi akčním filmem a komedií se pohybuje snímek zkušeného Marvina J. Chomského, režiséra seriálů STAR TREK nebo MISSION: IMPOSSIBLE. Celoživotní pevná víra seržanta Zacka Careyho v pravdu a spravedlnost Spojených států je od základu otřesena ve chvíli, kdy je jeho syn neprávem zatčen šerifem jednoho malého města. A Zack se rozhodne jednat. Za pomoci svého osobního tanku vyrazí na cestu, na jejímž konci má být očištění syna i opětovné nastolení správných pořádků. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (15)

argus123 

všetky recenzie používateľa

Celkovo vydarena akčna komedia, parodujuca primitivnosť šerifov zo zapadakov v južanskych štátoch. Aj ked niektore detaily vo filme mi prišli nelogicke (ked už boli zaporne postavy pri tom tanku v blate, v momente kedy sa chystali podporovatelia posadky tanku na lano zapojiť bager, prečo vtedy neodpojili lano od tanku ? Tym by zmarili celu zachrannu akciu.) Ale na take večerne pozeranie s čipsami v jednej ruke a kofolou v druhej ruke celkom sa dá. Nieje to trhák, ale ani fiasko. Oči z toho nevykrvacaju, za mňa 4 * ()

Petulka88 

všetky recenzie používateľa

Vcelku neškodná záležitost. Sice nijak vevybočuje z šedivého průměru, ale ani se o to nijak nesnaží, takže je divák ušetřen urputné a trapné snahy tvůrců natočit ,,něco víc" (snad až na pár moralitek, kterých bohužel ke konci filmu přibude). Jasně, je to v podstatě blbina jak hrom, ale nenudí. Jen ten titulek komedie trošku nechápu, já se u toho nijak zvlášť nenasmál. ()

Reklama

štísko 

všetky recenzie používateľa

Příjemná, svižně natočená kravinka, která pobavila. Jen škoda závěru, který to shodil. Já myslel, že patos a moralizování(ale to nebylo až tak hrozné) cpou amíci do filmů až v poslední době. Ale ono už i tenkrát. Kdyby nebylo toho konce, kde k slzám dojatá prostitutka poslouchá usmiřující, sebemrskačský až moralizující dialog mezi synem a otcem, tak by to byla parádní oddychovka. ()

obri 

všetky recenzie používateľa

No skutočne sa tento film dá vnímať len ako bláznivá komédia. Aj keď to možno tak autor nemyslel a chcel nabudiť u diváka len spravodlivý hnev, je hrozivejšie konštatovanie, že podobné mocenské chúťky sa dejú dnes a stále a vôbec sa nemusíte veľmi snažiť, aby ste zapadli do mašinérie nezmyselného uplatňovania moci. Žiaľ žijeme medzi ľuďmi..... ()

Rakosnicek77 

všetky recenzie používateľa

Úsměvná dobrodružná komedie, která se trošku v nadsázce snaží zobrazit boj dobra se zlem. Šerif magor, si ve finále tím tankem zasloužil přejet, ale bohužel jde spíše o komedii, takže je to spíše taková zábava. Každopádně je to hezká podívaná na to, jak dokázal jeden muž natrhnout zadky všem zkorumpovaným strážcům zákona a jejich pomahačům. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama