Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď veliteľ špeciálnych jednotiek Marshall Lawson (Steven Seagal) stratí pri chladnokrvnom a zdanlivo náhodnom útoku všetkých svojich mužov, považuje za svoju svätú povinnosť osobne prešetriť pozadie týchto brutálnych jatiek. Pri svojom pátraní zakrátko narazí na vojenskú operáciu CTX Majestic, ktorá podlieha takému vysokému stupňu utajenia, že sa armáda, aby jej existenciu a priebeh uchránila aj naďalej, rozhodne Lawsona urýchlene odstrániť! On je však neúprosný, a púšťa sa do nemilosrdného a nerovného boja proti organizovanému drogovému obchodu, ktorý zrejme tajne riadi ktosi priamo zvnútra armády! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (104)

Morzael 

všetky recenzie používateľa

Ok a dost! Jako herce Stevena neberu, film byl total brutal propadak. Ale jestli jeste nekdo rekne o Stevenovi ze se neumi hejbat nebo ze je to uz starec, tak at se zamysli, co je proti nemu on. V soucasny dobe je to jeden z nejvetsich mistru Aikida a ja si ho velice vazim. To, ze tam nic moc nepredvete, neni jeho chyba, ale toho antitalenta Keusche... ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Steven ráno těžce vstane, oholí všechny tři brady, na place navlékne černý kabát, i když u něj to, že černá zeštíhluje, už dávno neplatí a pohyby líného katotonika se začne plížit před kamerou.. Nejdřív ten fešák točil trháky pro kina, pak se v tichosti odstěhoval do videopůjčoven a brzy skončí nejspíš tak, že ho už jen maximálně natočí na domácí video, jak v opilosti aikido úderem přerazí červený nos klaunovi, co stoupnul dceři do narozeninového dortu. Ve srovnání s Hard to Kill byla tato směšnost o 15 let a o tři nepodařené liposukce níž a být pan Seagal v této formě již dřív, nesly by jeho filmy názvy Nemilosrdná otylost, Těžko ho oblíct a Muž s cejchou smrti.. ()

Reklama

DEMON odpad!

všetky recenzie používateľa

Zrudnost zrudna, ba az skoro najzrudnejsia. Trochu to vo mne vyvolalo spomienky na Poslednu noc (Seagalov podobne imbecilny hororovo-akcny (ne)film s mysterioznymi prvkami), jedinym vykupenim tohto pocinu bolo, ze tu boli sceny aspon nasvietene, takze sme, na rozdiel od Poslednej noci nieco videli. To, co sme videli, sice za vela nestalo, ale tak treba sa tesit z malickosti... ()

Jino 

všetky recenzie používateľa

Po pár měsících je tu další novinka od Stevena. No i když novinka je silné slovo, ono není v podstatě nic nového. Akorát se vymění herci a režisér, obmění se děj a nový film se Stevenem je na světě. I když tahle parodie na Seagala je poňekud trapná, ostatně jako každá nová. Steven opět jen kecá, chodí, sem tam máchne rukama a někdy dokonce, a teď čtěte dobře - i kope. To je co? Fakt mazec síla. Opět sem se pobavil přebalem na videokazety a DVD - Steven o 15 kilo lehčí, druhá brada nikde a o 15 roku mladší. Dávám jednu hvězdu s odřenýma ušima (není to známka jako ve škole). Stevene dej už pokoj, vždyť už nejsi nejmladší a ta kytara ti jde určitě líp. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Pomsta je dvojsečná zbraň.“ Na béčkarskú seagalovku slušné. Prvá polovica Sily úderu obsahuje prekvapivo malé množstvo akcie, ale druhá je v podstate nonstop akčnou scénou, hoc nie bohvieako vydarenou. Potešia vsuvky, ktoré možno na prvý pohľad nevyzerajú dobre (Seagalov kamoš vyzerá ako tatko troch dcér, ktorý sa v nedeľu ráno zle zobudil a ako bonus zistil, že manželka zabudla kúpiť mäso na obed), ale sú realistické a Seagal sa vďaka nim zrejme niky nestane prezidentom USA (zabitie ženy). ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (4)

  • Při závěrečné scéně, kdy se Seagal pere s tou pěkně nazlobenou kočičkou na ostří nože, si povšimněte, že jí řízne přes pravé prso (hrudník) a hned v další sekvenci je to samé, ale na levé straně! Takto je to ještě jednou zopakované o chvíli později v dalším záběru (vypadá to jako by stála naproti zrcadlu, potíž je v tom, že tam žádné není!). (Rodriguez)
  • Film se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)
  • Při závěrečném souboji Marshall Lawson (Steven Seagal) zraní protivníka nožem na hrudi. O několik záběrů poté je protivník viditelně bez jizvy. V dalších záběrech jizvu opět má. (rublik05)

Reklama

Reklama