Reklama

Reklama

12 vianočných psov

  • Slovensko Dvanásť vianočných psov (viac)

Obsahy(1)

Dvanáctiletá Emma odjíždí ke své tetě Delores, kam za ní má nejpozději do Vánoc přijet i její tatínek. Po příjezdu Emma zjistí, že Delores není žádná hodná tetička a že život u ní nebude jednoduchý. Navíc město, kde bydlí, je tak trochu divné. Je tu totiž úplný zákaz psů, nesmí tu být vůbec žádný! Pokud se nějaký objeví, okamžitě je odchycen, ale nikdo neví, co se s odchycenými psy stane. Delores tomu musí přijít na kloub a všem pejskům pomoct! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (12)

iwusha17 

všetky recenzie používateľa

Toto neni film pre deti vôbec nie ak ano tak potom dospely sú hrozný ľudia pretože nevedia oceniť myšlienku toho filmu. Zamyslite sa čo by ste vy robili keby vám chceli zobrať vášho psieho miláčika? Tak ja by som urobila pre toho svojho čokoľvek!!! Pretože, aj keď mnohý z vás to nechápu, pes je priateľ jemu nezáleži aký ste neodsudzuje vás za nič, ten pes tu je len preto aby bol s vami... a je miľ úto ľudí ktorý nikdy nezažili a nezažijú ten pocit mať psa. ()

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Ešte stále celkom nechápem, ako sa psom podarilo stať v posledných rokoch jedným z vianočných symbolov (aspoň v rámci filomvej tvorby), no nie je to zlá kombinácia ... Horšie to je so samotnými príbehmi, ktoré z nej vzišli. Ak sa zamerám konkrétne na tento film, ide ešte o ten lepší prípad. O logickej pointe tu síce nemôže byť ani reči, ale kto by niečo také od filmu pre deti, a navyše z americkej produkcie, aj čakal, že ? Ak si však tento nemilý fakt odmyslíme, a radšej sa zameráme na rozkošnú, miestami dokonca nákazlivo vianočnú atmosféru vanúcu sa celým snímkom, a keď sa ešte necháme opantať i všetkými tými milými detičkami na čele s Jordan-Claire Greenovou, zhosťujúcej sa hlavnej detskej roly s naozajstným nasadením, vlastne ani nejde o takú sentimentálnu katastrofu, akou na prvý pohľad môže táto "rodinkárina" vyzerať. A, áno, ešte sú tu tie psi - nie tucet, ako naznačuje názov, ale celé desiatky. Pre milovníkov psov a pre detských diákov (najmä však pre detských milovníkov psov) film zaiste bude milou vianočnou jazdou, ostatní diváci nech radšej Dvanásť vianočných psov sledujú len vo veľmi špeciálnom, mimoriadne tolerantnom duševnom rozpoložení. ()

Reklama

Orlau32 

všetky recenzie používateľa

Příjemný vánoční film o pejscích pro děti. Ale nejen pro děti...ráda jsem se na něj podívala i já. Ukazuje na hloupé lidi, kteří nemají rádi zvířata a vymýšlejí proti psům nejstupidnější zákony, jenom aby vyhověli bohatým snobům, kterým vadí, že "pes běhá a štěká". Děti svou láskou a obětavostí zahanbí dospělé lidi a dosáhnou pro pejsky lepší životní podmínky. Je to samozřejmě film pro děti a tak se některé nudné scénky trochu vlečou, ale to se musí brát s nadhledem. Jsou tam i místa, kdy se upřímně zasmějete. ()

Zíza 

všetky recenzie používateľa

To je opravdu jen pro děti. Nebo pro dospělé s dětskou duší. Dobré na vytrávení po vánočních hodech; ležet na gauči, spokojeně podřimovat, nechat pracovat žaludek a tohle může v klídku bežet v pozadí toho všeho a vám bude hej :-) ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama