Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slávna americká seriálová rodinka známa z televíznych obrazoviek sedemdesiatych let minulého storočia sa vracia, aby v svojom prvom celovečernom filme opäť rozpútala typický ohňostroj gagov. Gary Cole ako Mike Brady a Shelley Longová ako jeho manželka Carol musia do jedného týždňa zohnať sumu 20 tisíc dolárov, aby odvrátili hrozbu blížiacej sa aukcie ich pozemku, ktorý chce kúpiť nenásytný sused pre stavebnú spoločnosť. Netušia, že aj ich deti sa rozhodli konať na vlastnú päsť a vybrali sa do sveta zháňať peniaze. Podarí sa im zohnať potrebnú sumu včas, aby zachránili milovaný domov? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (7)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Původní seriál zas tak moc neznám, a tak si nejsem jistý, jestli takový seriál skutečně byl, anebo je to ještě parodie na něj, ale přikláněl bych se spíše ke druhé variantě, protože jsou zde vtipy, které jsou místy hodně ostré a dobré. Celkově je to hodně fajn a hodně ujeté, dává to vzpomenout na zajímavou dobu a dělá si ze sebe srandu. ()

BubbleGum 

všetky recenzie používateľa

Je to něco jako přesný opak Addamsových. Takhle rodinka je věčně usměvavá, optimistická, barevná, slušná. Takže se celkem nezdá, že jsou tam občas pěkně brutální vtípky! Ono si to dělá z takových spíš srandu. Potěšili mě i Davy Jones, Micky Dolenz a Peter Tork jako porotci, plus Davyho vystoupení, to bylo miloučké. Viděno v originále, dabingu bych se trochu obávala. (Pozn. jedná se o parodii na původní seriál Bradyovi z konce šedesátých let. Davy Jones se objevil v jednom díle původního seriálu). Není to geniální komedie nebo tak něco, ale mě to pobavilo, a přišlo mi to celkem milé. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Z celkového pohľadu milé a vtipné dielko, ale pravdepodobne to sadne viac americkému publiku, kde je pôvodný seriál kultom ( predstavte si niečo také, žeby v Amerike premietali celovečernú podobu našich seriálových SUSEDOV ). ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

az prekvapujuco zabavne ozivenie klasickeho americkeho sitcomu zo 70tych rokov, podobnym stylom ako adamsova rodina (svet naokolo sa vyvija, ale hlavna rodinka si zije rovnakym sposobom ako pred 20. rokmi). niektore vtipy boli vazne dobre, ale skoda ze ich nebolo ovela viac ako i kulturnych zraziek medzi bradyovcami a svetom okolo nich... ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (5)

  • Olivia Hack (Cindy Brady) nosila počas natáčania blond parochňu. (dwdb)

Reklama

Reklama