Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nepřekonatelný reportér se vrací, aby s pomocí dalších převleků odhalil pravdu v případu, ve kterém sám figuruje jako hlavní podezřelý. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (31)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Už rozhodne nie tak dobré ako prvý diel, ale aj tak pobaví a nieje to úplne zlé. Opäť Chevy Chase vytiahol maximum zo svojho hereckého umenia. Obrovským plusom snímky je horúca Julianne Phillips, ktorá tiež robí túto snímku prijateľnejšou. Príbeh a teda aj scenár je viditeľne horší a nudnejší. Chýba pútavejšia detektívka. Pochváliť sa tu dajú kostýmy, ktoré si určite všimnete, pretože Chevy Chase je snáď každých 10 minút prezlečený za niečo iné. Chevymu sa táto rola v podstate veľmi hodí, ale samozrejme na sériu dovoleniek s Grizzwoldovcami to proste nemá. Aj keď táto séria nemá byť hlavne komédia ale hlavne krimi, respektíve detektívka. Možno aj preto tu nieje taká záplava gegov. Každopádne dôstojné pokračovanie, ktoré nemá na prvý diel. ()

PlayEasy 

všetky recenzie používateľa

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 6,1/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 37%, Audience Score - 54% | FDb.cz - 60% | O level výš než první díl. A proč? Fletch totiž drtí o sto šest, celé je to mnohem zábavnější, svižnější, bláznivější (v dobrém slova smyslu), ale především MNOHEM NAPÍNAVĚJŠÍ. A tak, když opomeneme na výsost očekávaného padoucha, jsme nejen spokojeni, ale i překvapeni! 75% ()

Reklama

Ondrew 

všetky recenzie používateľa

Druhy diel v zasade kraca v uplne presne vymedzenych slapajach prveho dielu o Fletchovi. Opat cely kopec sialenych situacii, kde jedna strieda druhu... Kruto absurdne situacie, v ktorych sa Chevy Chase v pravidelnych intervaloch objavuje a -- tradicne -- ich riesi velmi svojsky. Co sa tohto tyka, film vlastne cerpa z pomerne uspesneho predosleho dielu, avsak v tomto pripade mozno obcas zachadza do este vacsich "chobotin", nez predtym... Na druhej strane, otazka znie, ci menej nie je niekedy viac. A ja mam pocit, ze prave pri druhom pokracovani bola prave spominana hranica kapanek prekrocena... Tym skor vlastne snimka do velkej miery posobi takmer rovnako ako prvy diel, takze clovek si coskoro uvedomi, ze do istej miery hladi na viac ci menej rovnake scenky, akurat inak spracovane. Faktom vsak je, ze napr. specialne v pripade "prveho" Fletcha a o tomto pokracovani ani nehovoriac, som si uplne zivo v danych sialenych situacich vedel predstavit Jima Carreyho... To bez debaty. Tym skor by sa dalo povedat, ze pribehy o novinarovi Fletchovi su vlastne akymsi "predskokanom" vsetkych tych komedii s Jimom Carreym, ktore sa neskor v 90. rokoch zacali postupne vynarat na povrch. Takze, co sa mna tyka, rozhodne ma bobavil aj tento diel, no na prvy to uz skratka nema... ako to tak casto byva. Napriek tomu udelujem stale viac nez slusnych 60%. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Dvojka má síce jednoduchšiu detektívnu zápletku, ktorá ale pôsobí súdržnejšie. Nie je to viacero menších línií, ktoré sa náhodou nejak na konci pretnú ako v jednotke.  A aj keď je hlavný páchateľ celkom ľahko odhaliteľný, tak ma to bavilo viac. Do veľkej miery hlavne kvôli humoru, ktorý mi pripadal oveľa lepší ako minule. Trápnych scén je tu minimum a neraz som sa naplno zasmial. Tentokrát už Chevy Chase už lepšie vybalancoval Fletchovu inteligenciu a infantilné pitvorenie sa v prevlekoch. Takisto poriadne zapracovali na Fletchových suchých komentároch v ktorých si robí srandu hlavne z vidlákov a rasistov z klasického juhu USA. Miestami mi Chevy v tejto úlohe pripadal ako taký predchodca Carreyho Ace Venturu, ktorý tú zábavnú infantilnosť dotiahol k dokonalosti. Potešila ma aj nádherná kráska Julianne Phillipsová. Takže celkovo to je o triedu lepšie ako jednotka, a škoda, že ďalší diel už nevznikol. 7/10. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Príjemná, typicky "chevychasovská" komédia, na ktorej ma zo začiatku veľmi potešil suchý humor a Fletchove hláškovanie, aj keď postupne film pomaly ale isto vyčerpá svoju vlastnú inšpiráciu a v druhej polovici už nemá toľko štavy. No Chevy je rozhodne vo forme a jeho maskovacie výstupy, štipky fekálneho a ďalších druhov drsnejšieho humoru ma priviedli k myšlienke, že takéto úlety možno boli prvou lastovičkou, ktorá pomohla neskôr vzniknúť komédiám typu Ace Ventura a American Pie... ()

Galéria (21)

Súvisiace novinky

Jason Sudeikis novinářem v převleku

Jason Sudeikis novinářem v převleku

12.03.2014

Mezi nejznámější role Chevyho Chase bezesporu patří losangeleský novinář Fletch, jehož proslavila především láska k bizarním převlekům. Komediální legenda si románového hrdinu z pera Gregoryho… (viac)

Reklama

Reklama