Reklama

Reklama

Ochrana prezidenta Spojených štátov je úlohou tajnej služby, ktorej členom je aj skvelý agent Alex Thomas (Cuba Gooding Jr.). Počas jednej akcie však prezidenta postrelia a neskôr svojim vážnym zraneniam podľahne. Thomas trpí výčitkami svedomia a pokúša sa ich umlčať v alkohole. Prípadu sa začne venovať mladá a ambiciózna novinárka Kate Crawfordová (Angie Harmonová), ktorej na zločine niečo nesedí. Vyhľadá Thomasa a pokúsi sa ho presvedčiť, aby s ňou spolupracoval. Ten spočiatku váha a jej teórii neverí, ale iba dovtedy, kým sa ich niekto nepokúsi zavraždiť. Obaja sa rozhodnú zistiť, kto stojí za atentátom. V tejto chvíli je isté jedno - niekto si neželá, aby skutočná pravda vyšla najavo. Aj za cenu ďalšej vraždy... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (39)

genetique 

všetky recenzie používateľa

S klasickým béčkovým scenárom si v tomto pokuse o zaujímavý, inovačný politicko-konšpiračný thriller tvorcovia poradili celkom zaujímavo. Film má totiž pestro kvalitné obsadenie, ale hlavne prijateľnú stopáž, ktorá by na podobné konšpiračné teórie normálne potrebovala aj vyše dvoch hodín, no tu tým mohli len získať. Primiešaním pár celkom zručných akčným scén a pomerne neiritujúceho pozvoľného konca som sa s filmom rozlúčil s úsmevom, ale aj so cťou. Chengovi ale veľkú režisérsku budúcnosť nepredpokladám. 65%. ()

swell 

všetky recenzie používateľa

Gooding se mi sem nehodí. Když už ho člověk jednou uvidí v dramatech jako Rádio a Ten nejlepší nebo jako protagonistu slušných komedií, tak si ho jako akčního hrdinu prostě nezamiluje. Nemluvě o tom, že se tento film celkově moc nevyvedl. Příběh je chudý, přiliš ohraný námět a závěr celkem hloupý. Souhlasím s 55%. ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Celkem solidní politický thriller s nečekanou pointou. Pravda celé to vyšetřování je trochu prvoplánovité a se scénou atentátu si mohli víc vyhrát, ale dalo se na to koukat, ani jsem se nenudil a když to člověk vezme kolem a kolem tak film je docela zajímavou alternativou na atentát na Kennedyho. Teda neříkám, že to proběhlo přesně takhle, ale že byl Oswald jenom pouhou figurkou a za vším stál někdo úplně jiný podobně jako v případě atentátníka v tomto filmu, tak to je snad každému jasné.60% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Tupe becko s trochu hviezdnejsim hereckym obsadenim, ale nudne prevedenou akciou. Najväcsim plusom je, ze nevyzera podfinancovane ako je dnes zvykom. Bohuzial za zmienku stoji len par pôsobivych karambolov jak zo zlateho obobia PM Entertainment. Pointa je celkom k smiechu. Nestoji to ani za jedno pozretie. 3/10. ()

Ridick 

všetky recenzie používateľa

trosku mi vrta hlavou, ako moze taky dobry herec akym je gooding jr. hrat v poslednych rokoch v B-ckovych debilinach... no ale k filmu: mal som pocit, ze sledujem dalsiu kravinu a la seagal a nemylil som sa. pribeh jednoduchy a plny logickych chyb, zle herecke vykony a o vyprave ani nehovorim. a preco vlastne tie 2*? no tie klavirne useky ma dostali. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (2)

  • Film měl být původně v roce 2005 promítán v kinech, avšak po jeho převzetí společností Sony byl distribuován přímo na DVD. (Terva)
  • Ačkoli se děj filmu odehrává ve Washingtonu, natáčení probíhalo v nedalekém městě Spokane. V hlavním městě USA byly pořízeny jen letecké záběry. (Terva)

Reklama

Reklama