Reklama

Reklama

Świat według Kiepskich

(seriál)
Poľsko, (1999–2022), 228 h 9 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrajú:

Andrzej Grabowski, Marzena Kipiel-Sztuka, Bartosz Żukowski, Barbara Mularczyk, Ryszard Kotys, Renata Pałys, Dariusz Gnatowski, Krystyna Feldman (viac)
(ďalšie profesie)

Série(36) / Epizódy(588)

Obsahy(1)

Sitcom vyprávějící o nezdarech, nepovedených nápadech, ale také o úspěších Ferdynanda Kiepskiego (Andrzej Grabowski) a jeho blízkých... Konstrukce Kiepskich byla dělaná na základě amerického seriálu Ženatý se závazky, avšak podstata této polské rodinky je v lenivosti, egoizmu, stereotypu a alkoholu. Od roku 1999, kdy se na obrazovkách tento seriál objevil poprvé, si Kiepscy získali svým jednoduchým humorem a slangovou mluvou mnoho diváků, a v Polsku jsou již považování za kultovní seriál. (Tom44zKA)

(viac)

Recenzie (3)

Cement73 

všetky recenzie používateľa

Šibnutý seriál o lenivom pijákovi piva a futbalovom fanúšikovi Ferdkowi a jeho žene Halinke, a dvoch strelených deťoch Waldkowi a Mariolke. Super tam pasuje aj sused trhovec Pazdioch. Tie ich dialógy občas fakt stáli zato... Halinka ty jesteš w ciaźy! Ale Ferdek!, to bym musiała być wiatropylna! :o))) ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Poľský seriál, ktorý ma svojho času vemi oslovil vďaka jednoduchému jazyku a humoru. Seriál ponúka obraz rodinky bez akýchkoľvek záujmou - okrem pitia piva a sledovania televízie. Že sa stali fenoménom dokazuje aj fakt, že ne youtube sa objavilo video s nezabudnuteľným Walduchovým smiechom ktorý vystihoval ambície Manchestru United v posledných rokoch.Musím podotknúť, že teraz by ma pravdepodobne sledovanie seriálu neupútalo, ale svojho času ako tínedžer som sa pri jeho sledovaní bavil celkom dobre. ()

Reklama

Caelos 

všetky recenzie používateľa

Tenhle seriál je skvělá buranská zábava. Andrzej Grabowski v roli fotra je výborný, i když on už má takovou hospodskou držku od narození. ()

Galéria (873)

Reklama

Reklama