Reklama

Reklama

Świat według Kiepskich

(seriál)
Poľsko, (1999–2022), 228 h 9 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrajú:

Andrzej Grabowski, Marzena Kipiel-Sztuka, Bartosz Żukowski, Barbara Mularczyk, Ryszard Kotys, Renata Pałys, Dariusz Gnatowski, Krystyna Feldman (viac)
(ďalšie profesie)

Série(36) / Epizódy(588)

Obsahy(1)

Sitcom vyprávějící o nezdarech, nepovedených nápadech, ale také o úspěších Ferdynanda Kiepskiego (Andrzej Grabowski) a jeho blízkých... Konstrukce Kiepskich byla dělaná na základě amerického seriálu Ženatý se závazky, avšak podstata této polské rodinky je v lenivosti, egoizmu, stereotypu a alkoholu. Od roku 1999, kdy se na obrazovkách tento seriál objevil poprvé, si Kiepscy získali svým jednoduchým humorem a slangovou mluvou mnoho diváků, a v Polsku jsou již považování za kultovní seriál. (Tom44zKA)

(viac)

Recenzie (3)

Caelos 

všetky recenzie používateľa

Tenhle seriál je skvělá buranská zábava. Andrzej Grabowski v roli fotra je výborný, i když on už má takovou hospodskou držku od narození. ()

Cement73 

všetky recenzie používateľa

Šibnutý seriál o lenivom pijákovi piva a futbalovom fanúšikovi Ferdkowi a jeho žene Halinke, a dvoch strelených deťoch Waldkowi a Mariolke. Super tam pasuje aj sused trhovec Pazdioch. Tie ich dialógy občas fakt stáli zato... Halinka ty jesteš w ciaźy! Ale Ferdek!, to bym musiała być wiatropylna! :o))) ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Poľský seriál, ktorý ma svojho času vemi oslovil vďaka jednoduchému jazyku a humoru. Seriál ponúka obraz rodinky bez akýchkoľvek záujmou - okrem pitia piva a sledovania televízie. Že sa stali fenoménom dokazuje aj fakt, že ne youtube sa objavilo video s nezabudnuteľným Walduchovým smiechom ktorý vystihoval ambície Manchestru United v posledných rokoch.Musím podotknúť, že teraz by ma pravdepodobne sledovanie seriálu neupútalo, ale svojho času ako tínedžer som sa pri jeho sledovaní bavil celkom dobre. ()

Galéria (873)

Reklama

Reklama