Reklama

Reklama

Duck Dodgers

(seriál)
  • Česko Kačer Dodgers (viac)
USA, (2003–2005), 15 h 21 min (Minutáž: 22–25 min)

Hrajú:

Joe Alaskey, Bob Bergen, Michael Dorn, Tia Carrere, Grey Griffin, Kevin Smith, Quentin Tarantino, Amy Brassette, Maurice LaMarche, Jeff Bennett, Frank Welker (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(39)

Obsahy(1)

Ducka Dodgersa z 20. storočia rozmrazili v roku 3000. Musí sa stať kapitánom vesmírnej lode Galaktika aj so svojim poskokom kadetom. Má veľa nepriateľov a často sa dostáva do nebezpečenstva, z ktorého uniká len náhodou alebo ho zachráni múdry kadet. Niekedy sa z neho stane naozajstný hrdina, ktorý všetko zvládne. (Crysis52)

Recenzie (6)

Rimland 

všetky recenzie používateľa

V rámci novější zámořské animákové (seriálové) tvorby je to přímo skvost! Velmi příjemná a povedená animace, skvělé namluvení neméně skvělých postav (teda aspoň v originále), inteligentní humor a zajímavé zasazení. Každá epizoda originální a zábavná. Pecka. ()

Detak 

všetky recenzie používateľa

Naprosto úžasný a nápaditý sci-fi seriál s humorem jedné z nejvtipnějších postaviček The Looney Tunes, a to Kačerem Duffym v roli kapitána Kačera Dodgerse. Úhlavním kamarádem na kočkování mu je marťanský kapitán s úchvatnou královnou Marsu. Zato věrného poskoka zachránce tvoří prasátko Porky v roli Kadeta. Vtipné, poutavé, nápadité a na odpočinek skvělé. Pro děti rozhodně doporučuji, staší uličníky, s veselým duchem a zájmem o sci-fi, jistě potěší. ()

Reklama

Manarit 

všetky recenzie používateľa

Úžasné, Dodgers se z trošku nablblého Duffyho stal dobrodružnou postavou, která tu nablblost proměnila v charisma :D Jeden z nejlepších seriálů na motivy 'vypůjčení' postav odjinud. Dodgers, Marvin a královna Marsu ve vtipných, promyšlených a nápaditých epizodách. Kresba je skvěle provedená a vesmírné mise se tu povedly (narozdíl třeba od variace vesmírných strážců Médi Bédi, která byla nablbá v tom nejhorším slova smyslu). ()

Galéria (260)

Zaujímavosti (6)

  • Serial si vyslúžil 1 Annie, 1 Emmy, ďalších 5 nominácií na Annie awards a 4 nominácie na Emmy. (DonParegio)
  • Prostřední jméno Donalda je Fauntleroy. (Zdroj: časopis Televize) (M.B)
  • Donaldova přítelkyně Daisy se původně měla jmenovat Donna. (Zdroj: časopis Televize) (M.B)

Reklama

Reklama