Reklama

Reklama

Zúfalé manželky - Série 3

(séria)
Dráma / Komédia / Mysteriózny
USA, (2006–2007), 16 h 29 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvorcovia:

Marc Cherry

Hrajú:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Ricardo Chavira, Andrea Bowen, Doug Savant, Kyle MacLachlan, Brenda Strong (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(23)

Recenzie (4)

Lacike 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V tretej sérii sa takmer podaril kvalitatívny návrat na úroveň prvej. Vydarila sa ústredná detektívna línia, ktorá si nežila vlastným životom mimo všetky ostatné ako v druhej sérii, ale pekne do nej zakomponovali ústrednú postavu. Tentoraz Bree a jej nového manžela Orsona s tajomnou minulosťou. A aj keď som to videl už druhýkrát, tak bolo napínavé postupne odhaľovať o čo ide. S vyústením som spokojný. Kyle MacLachlan je úchvatný a s Marcia Crossovou sa stali mojím najobľúbenejším párom v seriáli. S Bree a jej šialenou rodinou by som si nejakú chvíľku kľudne užil. Len je škoda, že kvôli tehotenstvu predstaviteľky Bree muselo byť finále odbité podstatne skôr už v 15. epizóde a zvyšok série pôsobí tak trochu bezzubo. Bez veľkej záhady ako taká trochu lepšia komediálne ladená soap opera, v ktorej sa riešia hlavne vzťahy. Príbehy ostatných zúfaliek ma bavili v tomto poradí. Príbeh Lynette a jej problémov tentoraz s novou dcérou a jej matkou, ktoré sa vyriešili dosť nekompromisne a následne otvorenie novej pizzérie, kde jej pomútil hlavu sympaťák Jason Gedrick. Finále naznačilo, čo ju čaká celú ďalšiu sériu. Susan šťastie s Mikeom osud zase nepraje, ale aspoň mala tentoraz peknú líniu s novým nápadníkom Dougrayom Scottom, ktorý si u mňa po mizernom výkone v MI2 napravil povesť. A vo svadobnom finále sa možno predsalen Susan dočká vysnívaného chlapa. Tentokrát začala konečne trochu divočieť aj jej nádherná dcéra. Ale stále je to ešte v jadre nevinná skautka. Gabrielle ma stále baví najmenej a po jej rozvode s charizmatickým Carlosom ju môžem maximálne tak ľutovať. Carlos to tentoraz skúsil s Edie, ktorá je sexi piate koleso na voze a strieda jedného ex ústredných zúfaliek za druhým. Ale veriť sa jej nedá. Z vedľajších postáv ma baví McCluskeyová, ktorá v mrazáku schováva viac ako len nanuky. So rád, že sa trochu unormálnil syn Bree a už nie je taký nevďačný spratek.  Z hviezdnych hosťovačiek potešilo vidieť mladučkú začínajúcu Chloë Grace Moretzovú a veterána z MASHu BJa. Tentokrát ako riadneho manipulátora. Takže nebyť toho predčasného finále, ktoré ale fakt stálo za to a slabšieho dojazdu zvyšku série, tak by to bolo za plný počet. Takto je to za stále veľmi spokojných 9/10. ()

Reklama

stitch7 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

/// Silná série s naprosto úžasným dílem Prásk! Dějová linka s Orsonem je velmi zajímavá a nepředvídatelná, zamrzí ale, že netrvá až do konce, ale kvůli těhotenství Marcii Cross skončí docela očividně trochu najednou. Dění s kómatem je trochu přiblblé, ale pobaví. Moc se mi líbily napjaté scénky s Tomem a Lynette, z odlehčenější stránky ale i pěkné chvilky, kdy se Lynette radila s paní McCluskey. Co se mi ale nelíbilo vůbec byl vývoj Edie, kdy její manipulace nebyly srandovní, ale ošklivé a, no... zoufalé. Což by bylo celkem v pořádku, kdyby to nepůsobilo tak zvláštně - scénka, kde se donaha svléká před svým milým (nebudu spoilerovat), byla fakt až nepříjemná na sledování. Zatím tedy S1 > S3 > S2 ()

Galéria (434)

Zaujímavosti (5)

  • V této epizodě zahlédneme Bree Hodgeovou pouze zezadu. To proto, že její představitelka Marcia Cross odešla na mateřskou dovolenou a postavu v tomto díle ztvárnila Carolyn Howard. (funhouse)

Reklama

Reklama