Reklama

Reklama

VOD (1)

Locke a Boone už dlhší čas skúmajú tajomný poklop, ukrytý v zemi hlboko v džungli, ktorý sa nedá len tak otvoriť ľudskou silou. Skúsia použiť úderný nástroj, ale márne. Boone je šokovaný, že Locke necíti žiadnu bolesť, keď ho zranil malý šrapnel a má iba malé problémy s chôdzou. Boone začína pochybovať, že sa im poklop podarí otvoriť. Locke ho uteší tým, že ostrov im dal znamenie. V noci sa mu snívalo, že na stromy spadlo lietadlo. Druhý deň sa spoločne vydajú k miestu, kde sa v sne odohrala havária lietadla. Kým Jack a Kate na pláži liečia Sawyerove nepríjemné bolesti hlavy, ktoré spôsobuje jeho krátkozrakosť, Boone a Locke skutočne nájdu havarované lietadlo – leží nad skalami vysoko v korunách stromov. Pretože Locke je čím ďalej tým väčšmi nepohyblivý, dokáže k nemu vyliezť iba Boone. Vo vraku nájde okrem veľkej zásoby drog – bolo to pašerácke lietadlo – aj fungujúce rádio, ktoré sa mu podarí na niekoľko sekúnd oživiť. Lenže v tom okamihu vrak lietadla z koruny stromov spadne aj s Boonom... S vypätím všetkých síl Locke dotiahne zraneného Boona späť do jaskyne. Potom odchádza k zatvorenému poklopu a v zúfalstve a beznádeji pri ňom kľačí. V tom okamihu začne z poklopu vyžarovať svetlo... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (8)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda venovaná najzaujímavejšej postave seriálu (aspoň doteraz) obsahuje emočné vypätie vo flashbacku aj v prítomnosti, pravé mysteriózno a boj skepsy a viery. Pohlcujúca epizóda, kde je len málo navyše. ()

bubun 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Očekávala jsem, že poté, co Locke donese zraněného Boona k Jackovi a ostatním, přijde scéna: "What happened?" Locke: "His plane crashed down!" Jack: "Yeah, dude, that was like two months ago.... " Škoda, no, ale ten seriál se bere celkově moc vážně, tak bych měla změnit očekávání. Taky by mě zajímalo, jak dlouho ještě bude ta těhotná paní těhotná. Pokud to bude jako v Orange is the new black, tak cca 20 měsíců. ()

Galéria (36)

Reklama

Reklama