Reklama

Reklama

VOD (1)

Jack znovu nemôže spať, a to sa odráža na jeho zdraví. Keď upadne do mrákot, v retrospektíve sa ukáže, prečo vlastne letel do Austrálie a prečo skončil na ostrove. Medzitým sa Boone chytí do zradnej pasce. Stav tehotnej Claire sa ustavične zhoršuje. Ba čo viac, neznámy zlodej odcudzí posledné fľaše pitnej vody... Ostrov si vyberie ďalšiu obeť. Tentoraz za to môže zradné more, ktoré podcenila jedna žena a silný odliv jej nedovolil dostať sa naspäť k brehu. Boone Carlyle sa ju usiloval zachrániť, ale takmer sa utopil aj on, nebyť včasného zásahu dr. Jacka Shepharda. Ženu sa už však nepodarilo zachrániť, čo si starostlivý Jack kladie za vinu. Problém s jedlom stroskotanci, zdá sa, vyriešili, ale objavil sa ďalší problém. Dochádza pitná voda a čoskoro vyčerpajú aj posledné zvyšky balenej pitnej vody. Tie však náhle zmiznú. Z lúpeže obvinia zberateľa všetkého možného – Sawyera. Ten im však dokáže, že vodu získal inde a on sám je – výnimočne – nevinný. Poslednú pitnú vodu totiž ukradol Boone. Jack nemôže poriadne spávať, čo sa odráža aj na jeho zdraví. Robí si starosti o všetkých ostatných a z únavy máva niekedy aj halucinácie. Aj tehotná mladá Claire na tom je čoraz horšie. Jacka navyše prenasleduje aj prelud tajomného muža na pláži. Keď sa prediera džungľou, aby prízrak chytil, narazí na dosiaľ neobjavenú, prázdnu jaskyňu... V nej sa ukrýva nielen prázdna rakva, v ktorej Jack prevážal z Austrálie svojho mŕtveho otca, ale aj zdroj pitnej vody – priezračný a bohatý prameň! Okamžite naplní všetky fľaše a vracia sa späť na pláž. V džungli stretne Lockea... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento „králik“ síce vedie postavu cez ríšu divov, no nie je ešte dostatočne mystický, aby to divák dokázal prežívať rovnako ako daná postava. Jej príbeh pred letom je emocionálne hlboký, ale vzhľadom na to, že konflikt toho príbehu nemal dostatočný vývoj a bol založený zjavne len na pochybnom morálnom vyhodnotení jednej (!) situácie, pre diváka môže pôsobiť dosť plytko. Inak postavy dospeli k tomu, k čomu mali dospieť už nejakú tú epizódu predtým - k lepšej organizácii. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy Charlie (Dominic Monaghan) a Hurley (Jorge Garcia) říkají Jackovi (Matthew Fox) o malých zásobách vody, Jack odvětí, že o ničem nerozhoduje. V pozadí přejdou zleva doprava dvě osoby. Po následující otázce Hurleyho však znovu přecházejí stejné osoby. Důvodem je skutečnost, že stejný záběr byl použit dvakrát. (karlik4801)
  • V záběrech, kdy Jack (Matthew Fox) visí ze skály a přichází mu na pomoc Locke (Terry O'Quinn), je vidět bezpečnostní lano, na kterém je herec upevněný. (karlik4801)

Reklama

Reklama