Reklama

Reklama

VOD (1)

V noci prebudí stroskotancov Vincentov štekot. Na pláži sa potĺkajú akési podivné tvory. Našťastie, nie sú to domnelé monštrá, ale trojica kancov, ktorých prilákal hnilobný pach mŕtvol. Všetci preživší si hneď uvedomia dve skutočnosti - telá mŕtvych musia čo najskôr pochovať a čoskoro si aj oni sami budú musieť na ostrove hľadať potravu, pretože zásoby sa im beznádejne míňajú. Kým jedna skupina páli a pochováva telá mŕtvych, ďalšia organizuje loveckú výpravu. Na jej čelo sa prekvapujúco postaví Locke, ktorý o sebe prehlási, že je skúseným lovcom. Spolu s ním odchádza aj Michael Dawson. Na pláži zase Sayid Jarrah experimentuje s troma anténami, pretože si zaumienil vypátrať zdroj vysielania tajomného signálu, o ktorom si myslí, že pochádza z ostrova. Medzitým pokračujú rozbroje medzi Boonom Carlylom a Shannon Ruthefordovou, ktorá sa snaží flirtovať s Charliem Paceom. Ďalšia výrazná osobnosť spomedzi stroskotancov je Rose. Jackovi sebavedome tvrdí, že jej manžel nezomrel. Claire Littletonová medzitým objaví obálku so Sayidovým menom, vo vnútri ktorej sa nachádza fotografia neznámej ženy. Pri prvom pokuse nasmerovať vysielaciu anténu sa opäť vynorí neznáme monštrum a chce napadnúť Kate, keď zrazu zmení smer a zamieri k Lockovi, ktorý sa sústredil na lov divokých svíň. Kate uniká na pláž a myslí si, že Locke útok monštra nemohol prežiť. Ale za niekoľko hodín sa na vlastné oči presvedčí, že Locke nielenže nezahynul pri súboji s monštrom, ba dokonca priniesol zabitého kanca! (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prejavená jasná mysterióznosť zamotáva doterajší dej. Ale Čechovova puška je použitá skvele. Zatiaľ ide čisto o survival, čo je predvídateľný, len osobné príbehy postáv dokážu prekvapiť. ()

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Locke je rozhodně jedna z něj postav a jedna z mála která má opravdu koule. Jinak parádní survival s náznakem mystery i když opět jen velmi nepřímo a opět nic konkrétního nevidíme, no tak to snad bude stát opravdu za to, když nás tak napínají. V každém případě super atmosféra. ()

Galéria (35)

Reklama

Reklama