Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendárny western Johna Sturgesa nie je iba majstrovským príbehom o siedmych pištoľníkoch, ktorí sa nechajú najať hŕstkou chudobných mexických dedinčanov, aby bránili ich životy a majetok pred bandou chamtivých banditov. Ide zároveň o prvý remake diela japonského klasika Akira Kurosawu, ktorý dokazuje, aká úspešná môže byť kultúrna inšpirácia, z ktorej ťažia obe strany. Akokoľvek je morálny kódex pištoľníkov a samurajov odlišný, obe skupiny sa púšťajú do boja, v ktorom vyhráva ten najslabší. (ASFK)

(viac)

Galéria (70)

Súvisiace novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (viac)

Snyderův Rebel Moon rozšiřuje obsazení

Snyderův Rebel Moon rozšiřuje obsazení

09.04.2022

Chystaná velkolepá akční sci-fi Rebel Moon režiséra Zacka Snydera (Armáda mrtvých, Liga spravedlnosti) pro streamovacího giganta Netflix, jež je škálou a pojetím přirovnávána rovnou ke slavným Star… (viac)

Snyderova sci-fi našla hlavní hvězdu

Snyderova sci-fi našla hlavní hvězdu

03.11.2021

Režisér Zack Snyder (Watchmen, Muž z oceli) zdá se našel představitelku hlavní role pro svůj příští snímek. V jeho obří sci-fi Rebel Moon, kterou Snyder točí pro Netflix, a která původně vznikla jako… (viac)

Reklama

Reklama