Reklama

Reklama

Dokonalá partia

  • Slovensko Svadobné trapasy (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellisová (Debra Messingová) hľadá toho pravého muža. Má však pomerne veľa požiadaviek - musí byť inteligentný, spoločenský, elegantný, zdvorilý, ochotný cestovať... a vlastniť smoking! Nebolo by to tak nutné, keby jej rozmaznaná nevlastná sestra Amy (Amy Adamsová) nemala svadbu, na ktorej sa ako svedok zúčastní aj Katin bývalý priateľ, priťažlivý Jeffrey (Jeremy Sheffield). A Kat by mu rada dokázala, že bez neho sa má omnoho lepšie. Podarí sa jej vyriešiť problém s pánskym garde? Dopadne všetko tak, ako si predstavovala? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (121)

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Blahorečím fotkám, ktoré majú milostný pomer s realitou. Pretože takto som si klikla na profil Dermota Mulroneya, ktorý bol v tomto filme za úžasného svalnatého (mal na tele menej než 10 percent tuku, waw) čiernovlasého hladko oholeného fešáka s výtržníckou jazvičkou nad hornou perou ... a bum - objavil sa takmer plešivejúci chlapík s hnusnými ovisnutými fúzami a čaro Vianoc bolo fuč. A teraz vážne - komédia? Nie, pokiaľ nemáte vysoké nároky na humor. Romatika? Áno, pokiaľ máte vysoké nároky na všetko romantické hraničiace s gýčovitosťou, čo v prípade romantiky vždy hrozí. Proste, babenky, pre vás je tento fílm, nečakajte nič intelektuálne, nič humorné, len útok na Vaše sny a budete vcelku spokojné. Ja som bola. ()

Fanak 

všetky recenzie používateľa

Naprosto typická až šablonovitá romantická komedie se všemi svými klady i neduhy. Těch druhých je ale bohužel více. Přesto však přiznávám, že jsem byl po jejím shlédnutí spokojen. Záleži totiž na správném načasování. Máte-li totiž náladu na naprosto bezproblémovou, zcela předvídatelnou a v podstatě nesmyslnou podívanou, v niž hlavní roli hraje škádlení dokonale vymydleného hlavního páru se sladkým koncem. Nebudete zklamáni. ()

Reklama

Simbet 

všetky recenzie používateľa

Dermot Mulroney mě Svatbou mého nejlepšího přítele navnadil na další romantický film, bohužel mě film totálně zklamal, i když Dermot sám za to nemůže. Romantika s gigolem prostě nebyla dobrý nápad. Kdyby se aspoň tvářil, že je jenom společník do společnosti, tak bych to možná zkousla, ale že se tam přímo baví o tom, že za peníze může být i sex, no to pardon. Určitě bych se nezamilovala do někoho, komu se za to platí. ()

Cement73 

všetky recenzie používateľa

Tak ako sa tento paškvil pomaly rozbiehal... zdĺhavá nuda a predovšetkým mi tam chýbal slušný soundtrack. Ak si režisér romantickej komédie myslí, že táto bude dobrá bez dobrej sprievodnej muziky sprevádzajúcej každý citový výkyv hlavných hrdinov, tak sa hrubo mýli. Okrem toho "krásna" Messing s dlhým chlapským nosom... No neviem, neviem. A pritom celkom slušný i keď jednoduchý námet. Sklamanie... ()

Judy24 

všetky recenzie používateľa

Bylo to překvapivě lepší, než jsem čekala. Denmot Mulroney je vážně fešák, jeho pohledy utáhnou půlku scén samy, ale Debra Messing to překvapivě taky docela zvládá, vše tak hezky plyne. Pár "příběhových zakopnutí" mi ve filmu sedělo a líbilo se. Trošku mi připadalo, že se jednotlivé postavy střídají ve stupidním chování. Začíná Kat, Jeffrey je celou dobu a na konci to na sebe vezmou Amy a její manžel. Ale co no, člověk si od toho nesmí moc slibovat. Je to holt lehce nadprůměrná romantická komedie a nic víc. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (2)

  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)
  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)

Reklama

Reklama