Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(66)

Obsahy(1)

Dvojičky Martin (Sam Vincent) a Diana (Kelly Sheridan) Lombardoví sú naoko obyčajní tínedžeri, ktorí sa pasujú s typickými problémami stredoškolákov. Avšak to, čo nikto zo sveta ľudí netuší, je, že patria k organizácii Centrum, ktorá skúma paranormálne javy po celom svete a jej úlohou je ochraňovať ľudí pred akýmkoľvek nebezpečenstvom. Spolu s obrom Java sú výskumnou čatou a pátrajú po stopách nadprirodzených javov. Dokážu si dvaja obyčajní smrteľníci poradiť so zombie, bosorkami, mimozemšťanmi a tajuplnými netvormi, aby ochránili svet ľudí? (Pazďo)

(viac)

Recenzie (6)

Pazďo 

všetky recenzie používateľa

Napriek tomu, že Martinove záhady su scenárovo vykradnuté, časovo kratšie Akty X s dávkou slizu navyše, ide o úžasný seriál :-) ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Tak toto keby znova začnú vysielať tak si kvôli tomu aj o pol 6 ráno privstanem.. Martinove záhady bola na stv1 top rozprávka. A Martinov slovenský dabing no krása.. ()

matthew.17 

všetky recenzie používateľa

Toto bolo výborné, príbehy dokonca "strašidelné," mysteriózna variácia na Špionky sa podarila. A navyše doknalý slovenský dabing, Gabika Škrabáková kraľuje :) ()

dudo0606 

všetky recenzie používateľa

Milujem tú grafiku! :D a hlavne animáciu emócií :D je to mega skvelo spravené :D škoda že sa to nedá nikde nájsť po slovensky, lebo ten dabing je famózny ... aspoň na youtube je to po anglicky :D ()

liberita 

všetky recenzie používateľa

Seriál sa očividne inšpirovali Scooby Doom a hoci je večne vystrašený a nenažratý pes a partička deciek, čo mu robí doprovod, oveľa rozsiahlejší, starší a známejší fenomén, u mňa jednoznačne vedie Martin. Jedná sa o výborne napísaný televízny počin, jednotlivým scénam nechýba humor, fantázia, mysterióznosť, ale aj desivosť a ľakačky. Navyše sú jeho časti pomerne vyvážené a všetky podobne dobré, čo je dosť neobvyklé pri animovaných televíznych seriáloch. Jednoducho skvelá spoločnosť pre víkendové raňajky. ()

Reklama

Reklama