Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(66)

Obsahy(1)

Dvojičky Martin (Sam Vincent) a Diana (Kelly Sheridan) Lombardoví sú naoko obyčajní tínedžeri, ktorí sa pasujú s typickými problémami stredoškolákov. Avšak to, čo nikto zo sveta ľudí netuší, je, že patria k organizácii Centrum, ktorá skúma paranormálne javy po celom svete a jej úlohou je ochraňovať ľudí pred akýmkoľvek nebezpečenstvom. Spolu s obrom Java sú výskumnou čatou a pátrajú po stopách nadprirodzených javov. Dokážu si dvaja obyčajní smrteľníci poradiť so zombie, bosorkami, mimozemšťanmi a tajuplnými netvormi, aby ochránili svet ľudí? (Pazďo)

(viac)

Recenzie (6)

liberita 

všetky recenzie používateľa

Seriál sa očividne inšpirovali Scooby Doom a hoci je večne vystrašený a nenažratý pes a partička deciek, čo mu robí doprovod, oveľa rozsiahlejší, starší a známejší fenomén, u mňa jednoznačne vedie Martin. Jedná sa o výborne napísaný televízny počin, jednotlivým scénam nechýba humor, fantázia, mysterióznosť, ale aj desivosť a ľakačky. Navyše sú jeho časti pomerne vyvážené a všetky podobne dobré, čo je dosť neobvyklé pri animovaných televíznych seriáloch. Jednoducho skvelá spoločnosť pre víkendové raňajky. ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Tak toto keby znova začnú vysielať tak si kvôli tomu aj o pol 6 ráno privstanem.. Martinove záhady bola na stv1 top rozprávka. A Martinov slovenský dabing no krása.. ()

matthew.17 

všetky recenzie používateľa

Toto bolo výborné, príbehy dokonca "strašidelné," mysteriózna variácia na Špionky sa podarila. A navyše doknalý slovenský dabing, Gabika Škrabáková kraľuje :) ()

dudo0606 

všetky recenzie používateľa

Milujem tú grafiku! :D a hlavne animáciu emócií :D je to mega skvelo spravené :D škoda že sa to nedá nikde nájsť po slovensky, lebo ten dabing je famózny ... aspoň na youtube je to po anglicky :D ()

Pazďo 

všetky recenzie používateľa

Napriek tomu, že Martinove záhady su scenárovo vykradnuté, časovo kratšie Akty X s dávkou slizu navyše, ide o úžasný seriál :-) ()

Reklama

Reklama