Reklama

Reklama

Recenzie (3)

Andrmen221 

všetky recenzie používateľa

Pokud bych si měl vyměnit roli s Banderasem, bude to role tato. Ze všech jeho hereckých partnerek, bych bral právě tuto. Ano Jennifer je moje múza. Ona je důvod, proč jsem zhlédl tento film a dal bych asi 3 hvězdy, ale když dám 4, tak zvýším hodnocení filmu, což je věc, kterou nemůžu odmítnout. ()

rivah 

všetky recenzie používateľa

Podle knihy Isabel Allende, dcery někdejšího prezidenta.....Děj situován fo r. 1973 za vlády Pinocheta a junty. Bohatá Irene (Jenider Connelly) nevidí hrůzy režimu, násilí, teror, popravy. Až její milennec Francisco (Banderas( jí otevře oči...Melodram s politickým pozadím. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Možno aj vám sa do vašich rúk a očí dostane táto snímka práve kvôli krásnej a mladej Jennifer Connelly, ale možno aj kvôli hviezde Antoniovi Banderasovi. Treba podotknúť, že títo dvaja sa k sebe vôbec nehodia, i keď Jen zmenili skoro na nepoznanie - so svojimi nezvyčajne brčkavými čiernymi vlasmi naozaj vyzerala ako Španielka, respektíve latinoameričanka. Réžie sa ujala neznáma režisérka, istá Betty Kaplan, ktorá toho veľa na svojom konte nemá a keď, tak samé zlé snímky, tu do svojej zbierky pridala ďalšiu. Film je príšerne nudný, žiadne emócie vo vás nevyvolá. Dívate sa na hodinky a prajete si skorý koniec. Jednu hviezdu dávam za dobré herecké výkony hlavnej dvojice a obstojnú sex scénu s "nahou" Jen Connelly. ()

Galéria (34)

Reklama

Reklama