Reklama

Reklama

Christmas Comes But Once a Year

všetky plagáty
Animovaný / Krátkometrážny
USA, 1936, 9 min

Réžia:

Dave Fleischer

Obsahy(1)

Prišli Vianoce a každý sa raduje. Dokonca aj chlapci a dievčatká z miestneho chudobinca dostali nádielku. Lenže lacné darčeky sa im všetky rýchlo pokazili. Deti sú z toho rozčarované a prepuknú v srdcervúci plač. Začuje ich dobrosrdečný starec, ktorý z kdejakého haraburdia vyrobí zaujímavé a zábavné darčeky. Tie potom v prestrojení za Santa Clausa rozdá deťom. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (5)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Prišli Vianoce. Každý sa teší. Dokonca aj deti z miestného chudobinca dostali nádielku. Lenže darčeky im zrejme venoval nejaký lakomý správca vietnamskej tržnice, pretože sa ihneď všetky pokazili. Detváky sú z toho rozčarované a prepuknú v srdcervúci plač. Začuje ich podivný, bradatý dedo, ktorý z kdejakého haraburdia vyrobí zaujímavé a zábavné darčeky. Tie potom v prezlečení za Santa Clausa rozdá deťom, čím zachráni ich Vianoce. ** ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Tento krátky animák som mal dlho v pamäti a snažil som sa prísť na to, ako sa to vlastne volalo. Myslím si, že to má svoje čaro a má to dobrú vianočnú atmosféru. "Christmas Comes But Once A Year" v podstate funguje na tom, že každý si zaslúži mať pekné Vianoce. Aj deti z chudobného sirotinca, ktorý je tak chudobný, že očividne nemá ani personál (alebo išli niekam na vianočnú dovolenku). Ale darčeky, ktoré si deti nájdu sa okamžite pokazia a tak je to na profesorovi Grampym, aby dokázal z bežných veci vymyslieť nové darčeky. A také, ktoré urobia deťom radosť. A pre mňa to funguje. Je tam príjemná atmosféra, má to dobré srdce a je pekné, že niekto sa rozhodol aj takýmto zvláštnym spôsobom deťom zachrániť Vianoce. Keby to analyzujem do hĺbky, tak je to určite nezmysel, ale ako čarovný vianočný kraťas to funguje. Hodnotenie: A ()

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Ďeťom sa na Vianoce pokazia všetky darčeky a tak príde okoloidúci dedko a vyrobí im nové zo všetkého čo nájde. Za tých pár minút je tu neskutočné množstvo nápadov- stromček z poskladaných dáždnikov, autíčko na vozenie z vysávača,...a milá animácia, čiže u mňa 5* Vidieť môžete tu http://www.ceknito.cz/video/267463 ()

esopesokeso 

všetky recenzie používateľa

Čakal som, že to bude nejaká čiernobiela vykopávka, ked že je tento animovaný kraťas z roku 1936.Ale celkom ma prekvapila táto vynikajúca úroveň spracovania, a predstavoval som si, že presne na toto sa dívali malé deti počas druhej svetovej vojny. ()

Reklama

Reklama