Reklama

Reklama

Betty Boop's Hallowe'en Party

všetky plagáty
Animovaný / Krátkometrážny
USA, 1933, 7 min

Réžia:

Dave Fleischer

Hrajú:

Mae Questel

Obsahy(1)

Na halloweenskej párty, ktorú Betty Boop organizuje u seba doma, ožijú skutoční duchovia, bosorky a staršidlá. Musia totiž vyhnať nezvaného hosťa. Nevychovanú gorilu, čo mala toľko drzosti, že chcela skaziť oslavu a dokonca napadla aj úbohú Betty. Za to si zaslúži poriadnu príučku. (MM_Ramone)

Recenzie (6)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Mám rád strašidelné, horrorové filmy. No a animovanú slečinku Betty Boop doslova milujem. Takže kombinácia práve týchto dvoch prvkov v starom, krátkometrážnom, čiernobielom animáku mi prišla vhod. Na halloweenskej párty, ktorú Betty organizuje u seba doma, ožijú skutoční duchovia, bosorky a staršidlá. Musia totiž vyhnať nezvaného hosťa. Nevychovanú gorilu, čo mala toľko drzosti, že chcela skaziť oslavu a dokonca fyzicky napadla úbohú Betty. Za to si zaslúži poriadnu príučku. *** ()

Oktavianus 

všetky recenzie používateľa

Není mnoho animovaných postav, kvůli kterým bych se chtěl stát hvězdou animáku a zprznit hrdinku. Když nepočítám představitelky čistě cartoon porna, napadá mě leda tak April O´Neilová z Želv Ninja, Kim Possible a právě Betty Boop (ani Leela z Futuramy by se do výběru nedostala, je tak ňák přemoudřelá), která zásadně nenosí podprsenky a sukni má tak krátkou, až jsou vidět podvazky. A ke všemu se kamarádí s duchy. A ne, nepřipadám si šmírováním animovaný postavičky z třicátých let ani trochu divně. ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

když si chcete pořádně užít halloweenskou párty, je potřeba se na ni pořádně připravit a nenechat nic náhodě. Občas se musí počítat i s nezvaným hostem, na kterého Betty pořádně vyzraje a vyděsí ho k smrti. ()

Machrovic 

všetky recenzie používateľa

Na Betty Boop vážně slabota. Nejvíc mě iritovaly několikrát po sobě se opakující stále stejné animace. *** dávám jen s přimhouřenýma očima. 50% ()

Reklama

Reklama