Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Taxikár Matěj (Filip Tomsa) spokojne žije s novomanželkou Luciou (Lenka Zahradnická) v hlavnom meste. Pár je veľmi zamilovaný a pokúša sa o bábätko. Lucie má o Matěja strach, pretože v Prahe vyčíňa sériový vrah taxikárov, ktorého sa polícii nedarí dopadnúť. Jej obavy sú oprávnené, pretože už čoskoro vrah (Dušan Sitek) skutočne nastúpi do Matějovho taxíka a usadí sa na jeho zadnom sedadle... Príbeh sa inšpiroval skutočnými udalosťami z roku 2014, keď sériový vrah pripravil o život troch českých taxikárov. Polícia oficiálne pripisuje vraždy jedinému páchateľovi, ktorý je však verejnosti stále neznámy. Tragédia sa stala impulzom na nakrútenie filmu, ktorý rýchlo diváka vtiahne do deja a nechá ho prežívať všetky pocity - strach, odvahu i nádej. Odkryje nielen možný dôvod, prečo páchateľ vraždil, ale ponúka tiež príbeh Matěja a Lucie, mladého manželského páru, ktorý sa nevzdáva ani vo chvíli, keď už prakticky nemá žiadnu budúcnosť. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Japam

Japam (hodnotenie, recenzie)

Ukázkový příklad devadesáti minut, které mi nikdo nevrátí. Po všech stránkách to byla blbost, jednu hvězdu dávám jen proto, že odpad si "schovávám" pro ještě větší chujoviny. A přitom potenciál to mělo velmi slušnej. Škoda.

mibara

mibara (hodnotenie, recenzie)

Nechápu to nízké hodnocení. Americký Collateral celkem dobře převedený do českých reálií. Můžeme polemizovat, zda by to nějaký mladý český herec zahrál líp než Tomsa, ale mě to sedlo a ta dlouhá jízda taxíkem pro mě rozhodně nebyla smrtící.

Arnyfe

Arnyfe (hodnotenie, recenzie)

Na mně film Taxi 121 celkem zapůsobil. Nevíte k tomuto případu nějaké bližší podrobnosti?

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

JamesSi

JamesSi (hodnotenie, recenzie)

Ten film vypadá, že bude naprosto zkažen Tomsou. U druhého traileru jsem se mnohokrát zasmál jeho výrazům.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnotenie, recenzie)

Trailer kupodivu téměř nic neukázal což je jedině dobře, ovšem to ještě nemusí nutně znamenat že film bude dobrý. Ale určitě tomu budu věnovat pozornost.

Reklama

Reklama