Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozprávková komédia o lenivom Maťovi a poznaní, ku ktorému ho dovedú bosoráci. Do chalúpky Maťovej mamy pri daždi tečie a vrátka jej visia na jednom klinci nakrivo, hoci v nej býva zdravý mládenec. Maťo radšej nebude ani jesť, než by mal hýbať ústami a nebodaj aj rukami. Na každú prosbu, na každú otázku odpovie: "Ja som robotu nevymyslel, nech robia tí, čo ju vymysleli!". Lenže Maťo mieni a Ježidedo mení... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

Puerdraco 

všetky recenzie používateľa

Rozprávkový guláš, z každého rožku trošku, ale je to pozerateľné a rozprávka nadväzuje po formálnej stránke na "rozprávkové inscenácie" 80tych rokov. ()

Reklama

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Zhodou náhod, jeden z mojich najobľúbenejších Slovenských rozprávok, ktoré chodia každoročne v TV. Racionálne neviem vysvetliť prečo. Taký zvyk od detstva. ˇže by ma nejako extra bavili herci ako sú Leopold Haverl, Magda Paveleková či Branislav Bystriansky to nemôžem povedať, ale tu mi neprekážajú. Ide o celkom podarenú a vtipnú inscenáciu o jednom neskutočnom lenivcovi (Presne ako ja:-) Ktorý si uvedomí, že bez práce nie sú koláče. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se mimo jiné ve skanzenu Martin. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama