Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schudobnený kráľ Bonifác chce bohato vydať svoju jedinú dcéru Milušku, aby sa naplnila kráľovská pokladnica. Miluška s pomocou Katky, milej a múdrej slúžky, všetky ponuky odmieta, lebo jej srdce patrí Ľubomírovi - princovi bez majetku. Kráľ sa veľmi rozhnevá a svoju dcéru sľúbi čertovi. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (3)

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

"Nech sa každý krúti v kole, nič to že nás v boku kole!" Kráľ Króner sa chystá vyriešiť biednu finančnú situáciu kráľovstva výhodným vydajom dcéry Orbánovej, ktorá mu ale urobí škrt cez rozpočet odmietaním lepších partií, pretože si už dávno vyvolila princa Romana, ktorý je na tom finančne rovnako zle ako ona. Nasrdený monarcha ju v afekte prisľúbi hoci aj čertovi, ktorý sa samozrejme pohotovo zjaví v podobe Petra Debnára, ale keďže tento sa v kráľovských rodoch málo vyzná, za princeznú sa vydáva a do pekla je odnesená energická a hubatá slúžka Krónerová. Tá tam urobí taký prievan, že sa jej pekelná ríša na čele s Luciferom Gregorom ešte rada zbaví. Hodne vtipná a trochu ukričaná rozprávka so spevmi a tancami, krútiaca sa okolo epicentra v podobe mladej Zuzany Krónerovej s účesom, za ktorý by sa nemusela hanbiť ani hviezdnovojná princezná Leia. Pobavilo. Štyri špinavé čertovské uši. "Najlepšie by bolo poriadne ho zviazať! Nemám rád tých čiernych!"  ()

pekkanik 

všetky recenzie používateľa

Videl som to ako malý a veľmi sa mi to páčilo, po dlhých rokoch som si to pozrel ako dospelý a bol som prekvapený - z tejto rozprávky priam srší pozitívna energia, Krónerová, Króner a Dančiak sú vynikajúci, rok výroby je badateľný, obraz a zvuk sú občas hrozné. ()

Reklama

Galéria (3)

Reklama

Reklama