Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželský pár, ktorý sa odchádza baviť na večierok, zverí deti mladej opatrovateľke Jennifer. Dom Tuckerovcov navštívi priateľ dievčaťa Jack s kamarátom, i napriek tomu, že ho Jennifer dôrazne požiadala, aby nechodil a nespôsobil zbytočné nepríjemnosti. Podnapitý Tucker sa rozhodne večierok predčasne opustiť a aspoň chvíľu stráviť v prítomnosti príťažlivej opatrovateľky. Tuckerova manželka jeho zámer vytuší a vzápätí sa nechá zviesť susedom, po ktorom už istý čas túžila... Nielen otec detí, ale i obaja chlapci sú mladou ženou priamo posadnutí. Pre jedného z nich však táto návšteva končí tragicky... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (14)

boshke odpad!

všetky recenzie používateľa

Nedokážu si vůbec představit zrod tohoto filmu. Jak si někdo mohl po přečtení scénáře říci "ano, tohle natočíme, seženeme pár pseudoherců a pustíme se do toho". Toto totiž není jen tak ledajaký odpad. Toto je krystalický, prvotřídní odpad, film přímo do nebe volající neskutečnou stupiditou a naivitou příběhu, přehlídkou neherectví a velkým množstvím absurdních snových scén, kdy každý z hlavních protagonistů alespoň čtyřikráte v průběhu filmu sexuálně fantazíruje o objektu své touhy. Kdybych měl udělat žebříček nejhorších filmů, co jsem kdy viděl, tento by byl hodně vysoko, ne-li nejvýše... Těch deset procent dávám za to, že Chůvina demence začala být ke konci opravdu úsměvná... 10% ()

golfoxovox1 

všetky recenzie používateľa

Kdybych pochopil režisérský záměr, dám tomu možná 5 hvězd, to se ale nestalo. Celý film je prakticky o chůvě, objektu sexuální touhy hned 4 postav filmu... Ve filmu jsou opravdu zvláštní dialogy, ještě zvláštnější postavy, věrohodně chovající se mi přijde asi akorát to mimino. Kromě závěru, který si můžete přečíst v oficiálním textu distributora, se ve filmu vůbec nic nestane... Nicméně odpad si dát nedovolím, neboť pokud to mělo poukázat na lidskou zvrácenost, tak to je vcelku povedlo :-) ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Guy Ferland ako reziser  zacinal teda hoidne biedne. Tupy scenar, stupidny, priserne herecke vykony, ani ta atmosfera 90. rokov ma neuchvatila, dialogy nepocuvatelne ...   6 % ()

tXtX 

všetky recenzie používateľa

Dvaja blbci sa v piatok večer nudili a nevedeli, do čoho pichnúť.. ale nakoniec na to prišli a zhodli sa, že by to mohla byť Alicia Silverstone. Ale v tento inkriminovaný večer by do nej s radosťou pichlo určite viac spoluobčanov, ako len spomínaní dvaja tragédi a tak nastáva hlavný problém - kto do nej nakoniec pichne? Veľmi zvláštny film. Nebola to samozrejme taká tragédia ako opisujú kolegovia, ale videl som aj horšie zlátaniny ako toto, ktoré majú na tomto webe dvojnásobne vyššie hodnotenie. Asi to len netreba brať tak vážne.. 50% ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama