Reklama

Reklama

Dobrodružstvá Žltého psa

  • Česko Daleko od domova (viac)

Obsahy(1)

Štrnásťročný Angus McCormick (Jesse Bradford) žije s malým bratom Silasom (Joel Palmer) a rodičmi Johnom a Katherine (Bruce Davison, Mimi Rogersová) uprostred divokej kanadskej prírody. Jedného dňa sa novým členom domácnosti Johna a Katherine McCormickovcov stane veľký žltý pes, zatúlaný labrador, ktorého sa Angus rozhodne ujať. Čoskoro sa z nich stanú najlepší priatelia. Keď sa vyberú spoločne s otcom na výlet loďou, zastihne ich búrka a oni na búrlivom mori stroskotajú. Kým otca zachráni pobrežná hliadka, Angus a jeho pes sa dostanou na breh sami. Ocitnú sa však v absolútnej divočine, kde im nezostáva nič iné, len sa spoľahnúť sami na seba a jeden na druhého. Našťastie, Angus získal od otca mnoho užitočných rád a skúseností, ktoré mu teraz pomáhajú v pustatine prežiť. Ako však dni plynú, situácia sa pomaly zhoršuje, a kým rodičia sa doma trápia a čakajú správy od záchranárov, Angus so svojím psom bojuje v divočine s hladom, divokými zvieratami, živlami a vyčerpaním. Nakoniec sa predsa len objaví helikoptéra záchranárov a mohlo by sa zdať, že všetko dobre dopadne. Počas záchrannej operácie však spadne psík do rieky a stratí sa. Angusovi teda zostáva dúfať, že verný pes nájde cestu domov sám... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (10)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Nikdy never oceánu.“ Mierne podpriemerný dobrodružný film o dospievajúcom chlapcovi, ktorý so svojím verným psom niekoľko týždňov bojuje o prežitie v krásnej, ale tvrdej divočine. Medzitým jeho rodičia (Bruce Davison z Harryho a Hendersonovcov + bývalá žena Toma Cruisea Mimi Rogers, obávam sa, že ničím dôležitejším sa v kariére nepreslávila) po dvojici pátrajú. Dostanete zhruba presne to, čo budete od takejto zápletky čakať. ()

Reklama

Viktooorka 

všetky recenzie používateľa

jako byl Ace ventura zvířecí detektiv.. tak já Veronika.. jsem zvířecí maniak.. a jak se jedná o psi.. tak ten největšejší :) takže tenhle sympatickej filmek mě zahřál u srdce.. kluk se svým psem nešťasnou náhodou ztroskotají.. a je jen na nich, aby se přežili.. tady přesně vidíte, jak jsou pejskové opravdu věrní :) ()

gouryella 

všetky recenzie používateľa

Prumerny rodinny film zamereny spise na deti, ktery je sice od zacatku velmi pruhledny, ale nechybi mu dobrodruzstvi a celkove ani trochu nenudi. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama