Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam Dietz (Leo Rossi) patrí k najlepším kriminalistom v Los Angeles. V poslednom období sa mu však nedarí. V práci, ale aj v súkromnom živote. Vyšetrovanie jeho posledného prípadu, na ktorom mu mimoriadne záleží, sa ocitne na bode mrazu. Na oddelenie prichádza agent FBI Kyle Valsone (Ray Sharkey), aby mu pomohol. Už dlhší čas pátra po masovom vrahovi, ktorý má na svedomí dvadsaťdva potvrdených vrážd. Po prvý raz vyčíňal vo Washingtone a systematicky postupuje na západ. Sam nie je veľmi nadšený Kyleovou prítomnosťou, ale postupne zisťuje, že nemá na výber. Kylea si postupne celkom obľúbi. Ten mu umožní nahliadnuť so tajných spisov FBI a oboznámiť sa s niekoľkomesačnou prácou agentov... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (8)

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Ok, můžu k tomu filmu mít plno výhrad, Oskara to taky žádnýho nedostane (naštěstí), ale pokud si člověk uvědomí na co vlastně kouká, tedy na videofilm z počátku 90. let, musí tvůrce pochválit. I když není zápletka bůhvíjak nová, nijak to nevadí a režisér Schroeder není žádný ořezávátko, takže ví, jak natočit dobrý béčko. Film má po vizuální stránce áčkový look a kromě sympaťáka Rossiho se tu objeví i Ray Sharkey jako slizký agent FBI a Miles O'Keeffe jako nezastavitelný vrah s vojenským výcvikem. I příběh, i když neoriginální, je slušně napsaný jak v zápletce tak v dialozích a je vcelku škoda, že scenárista Mark Sevi pak skončil u psaní filmů jako Pterodaktyl. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Sam Dietz sa za niekoľko mesiacov od skončenia prvej časti zmenil na zatrpknutého workoholika, ktorého posadnutosť chytaním kde akých vrahov takmer zavraždila vzťah s jeho rodinou. A momentálne namiesto toho, aby sa pokúsil si to nejako u svojej paničky vyžehliť má cezpoľného sériového vraha, ktorý to v LA roztočí na plné obrátky. Podstatne slabšie pokračovania v ktorom sa obrátila pozornosť z vraha na postavu detektíva stratil humor, celá myšlienka s parťákom z FBI je nejako nedomyslená, z viac rovín príbehu ostala rovina jediná, interakcia s kolegami sa zvrhla na niekoľko fráz, najčastejšou je ten istý kompliment kolegyni, s rodinou je to ešte horšie. Pred krachom tak film zachraňuje sympatický Leo Rossi v hlavnej úlohe a Miles O'Keeffe ako mrazivo mlčanlivý vrah strojovým tempom plniaci svoju bojovú úlohu. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

O nieco lepsie ako jednotka, kedze to ma uz kompaktnejsi styl. Uz tu neotravuju trapne vtipky s neschopnymi detektivmi. Tentokrat sa uz detektivi na cele so sympatakom Leom Rossim spravaju inteligentne. Takisto zaporak je obsadeny lepsie. Bohuzial je znova napisany dost jednorozmerne a nezaujimavo. Proste hora svalov, ktora zmlati aj Arnieho namakaneho kamosa Sven-Ole Thorsena. Ich bitka je vrcholom celeho filmu. Skoda, ze sa odhora hned na zaciatku. Potom to je uz len taka tuctova kriminala, ktorej nemam, co vytknut, ale mna tento zaner nudi. Aspon, ze sa popri detektivnej linii zapletka plynule venuje aj sukromnej linii hlavneho detektiva, takze len vdaka tomu som film dopozeral. 5/10. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

,,víte co je v té obálce?" ,,váš vycucnutý mozek?" ,,ve skutečnosti vaše koule, cítíte jak je mačkam?" Hlášky furt super, ale tentokrát trochu příběh pokulhává. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama