Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadný neviditelný muž v černém sbírá duše zemřelých lidí. Když se přihodí čtveřici mladých lidí autonehoda, je tento muž vyslán, aby přinesl jejich duše. Duše mladíků (vymístěné ze svých těl) se dají před mužem na útěk. Nastává závod o záchranu jejich životů. (ondrula)

Recenzie (4)

Davered 

všetky recenzie používateľa

Nepochopitelně nedoceněný film, který dokonce skončil jako součást jedné epizody Mystery Science Theater 3000. Tam se ale, jak píše režisér snímku, objevil ve výrazně prostříhané verzi a tak ani tolik nepřekvapí umístění ve stovce nejhorších filmů na IMDb. Původní, nesestříhaná verze, kterou jsem viděl, je ale výborným béčkem s promyšleným scénářem a svižným tempem. S ohledem na rozpočet prakticky dokonalá záležitost. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Keď som sa dostal k Soultakerovi, mal som z neznámeho dôvodu pocit, že sa ku mne po čase priplietol ďalší zo zabudnutých klenotov starších béčkových hororov. Bohužiaľ som sa v tomto prípade mýlil a Soultaker je béčkom obyčajným, i keď občas dosť čudným a nudným. Partia mladých má autonehodu, pri ktorej niektorí z nich zomrú a niektorí sa dostanú do kómy. O tom však nevedia a v reálnom svete sa zmätene pohybujú vo forme duchov, pričom sa snažia uniknúť Soultakerovi, ktorý ich má definitívne odpratať na druhú stranu. Jedna z potenciálnych obetí mu však pripomenie jeho dávnu lásku, čo výrazne skomplikuje jeho úlohu. Príbeh znie celkom zaujímavo a z časti pripomína novšieho Reekera, v tomto prípade je však natočený dosť rozpačito a nudne. Úlohy Soultakera sa celkom slušne zhostil Joe Estevez, ktorému ako jeho parťák; Angel of Death, sekundoval Robert Z´Dar, známy ako znetvorený vrah z trilógie Maniac Copa. V tomto prípade však zamaskovaný nebol a s tou nafúknutou hlavou a dámskym účesom pôsobil ako nepodarený hermafrodit, ktorý iba zbytočne špatil zábery. Film má tiež hrozné efekty a strih, viacero scén je zúfalo amatérskych a dokonca sa mi počas tej hodiny a pol začalo driemať, takže ho odporúčať nebudem, hoci najhoršie to zase nie je. ()

Reklama

ondrula odpad!

všetky recenzie používateľa

Ne ne, tady se nejedná o žádné kultovní dílo. Je to jen o chloupek lepší sračka než zbytek ostatní odpadní produkce akčních filmů z přelomu 80. a 90. let. Žánr "Horor" je tu asi omylem, protože ve filmu není ani stín děsivosti; pravda, na někoho může působit hororově brada Roberta Z'Dara, ale kampak na nás. ()

Zaujímavosti (1)

  • Vivian Schilling dostala nápad na tento príbeh po tom, čo prežila veľmi vážnu autonehodu. (beso74)

Reklama

Reklama