Reklama

Reklama

Reno 911!

(seriál)
Trailer
USA, (2003–2020), 35 h 56 min (Minutáž: 10–22 min)

Hrajú:

Cedric Yarbrough, Niecy Nash, Robert Ben Garant, Thomas Lennon, Kerri Kenney, Chris Williams, Michael Ian Black, Wendi McLendon-Covey, Carlos Alazraqui (viac)
(ďalšie profesie)

Série(7) / Epizódy(113)

Obsahy(1)

I v uniformách jsou muži a ženy, kteří se nikdy policajty neměli stát, a toto jsou jejich příběhy. Svezte se se statečnými muži a ženami v jejich nebezpečné jízdě. Kamera je neustále zapnutá a zachycuje všechno bezprostřední nebezpečí, akce a milostné vztahy zdejšího policejního sboru. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

stephano 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle žeru, naprosto skvelej serial plnej uzasnejch charakteru kterym vévodí Jim Dangle. Scénka s kokainovýma kralikama je snad nejvtipnějši scéna co jsem v seriálu videl. Tady zadny moralizování nečekejte, je to jízda plná bláznů a jeste bláznivějších situací....škoda že se to k nám asi nedostane. Navíc mě malinko vadí ta cenzura nadávek. Někdy díl opravdu jen pípá. treba v DVD to bude lepsi. ()

Reklama

burnfly 

všetky recenzie používateľa

Policajti z americkeho predmesti, avsak zabavni! Dokonale vykresleni tech nejprimitivnejsich pudu a osobnosti, zabava utahujici si z principu reality show (Cops) idealni na to, kdyz prijdete z prace a chcete pustit neco u ceho se pobavite a nemusite zatezovat hlavu. ()

johny89 

všetky recenzie používateľa

občas mám pocit, že čím horší komedie je, tím víc procent má na csfd:-D ... bylo to opravdu dost nudné a docela trapné, a to mám komedie podobného typu docela rád.. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (4)

  • Väčšina scén v seriály je čistá improvizácia, naskriptovaných scén je naopak veľmi málo. (surfound)

Reklama

Reklama