Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ľudia, ktorí ochraňujú prezidenta USA, musia spĺňať veľmi prísne pravidlá a podstúpiť intenzívny tréning. Prezident sa práve pripravuje na tlačovú konferenciu. Ochranka sleduje okolie miesta konferencie a za prísnych bezpečnostných podmienok privedie prezidenta na pódium. Všetko sa javí v poriadku až kým nevypadne prúd a do sály vtrhnú ozbrojenci so samopalmi a začnú strieľať. Pre ochranku je teraz podstatné zachrániť prezidenta a čo najrýchlejšie ho dostať z budovy na bezpečné miesto. Keď to už vyzerá na úspešný zásah, na prezidenta vystrelí ukrytý terorista. Našťastie ide len o cvičenie prezidentovej ochranky. Nenechajte si ujsť príbeh o ľuďoch starajúcich sa o bezpečnosť najvplyvnejšieho muža planéty, ktorý často ani netuší, čo všetko ľudia okolo neho musia podstúpiť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (12)

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Ryze televizní snímek o atentátu na amerického prezidenta a jeho obraně. Známá šablona opět rozehrává dramatické chvíle tentokrát v době slavnostního otevření lanovky. Televíznost je víc než patrná a tak o nějakém výtečném filmovém počinu nemůže být ani řeč. Velké dějové zjednodušení všeličeho a mnohé nesmysli obracejí divákovi oči v sloup. Naprosto nenáročný snímek na nenáročný večer bez přemýšlení a hledání logičností. ()

Slavníkovec

všetky recenzie používateľa

Mohu se přiznat, že jsem viděl asi 10 minut, proto nehodnotím, ale béčkové akční filmy poslední doby nic moc. Tohle není výjimka. Nebýt televize Nova, byl by tento film v šuplíku tvůrců zůstal. Tv Nova poslední dobou ztrácí procenta kvality vysílaných filmů. Sledovanost si možná zvýší. Ale jiným způsobem než dosavadním. Asi si šetří na červenec a srpen. Jen se koukněte s čím na diváky vytasí, snad krom dabingu. ()

Reklama

majec4 

všetky recenzie používateľa

Asi prvý film kedy ma "akčná" zápletka bavila menej ako vedľajšia romantická. To, či ju požiadal som však už nedopozeral, lebo reklamy... Ak mám byť ale úprimný, tak možno vďaka tým reklamám som sa dostal až do Seattlu. Bolo tam viac momentov kedy som sa fakt zasmial a asi som sa nemal. Teória o topánkach mi ostane dlho v pamäti. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Chudák émerickej prezident to holt nemá lehký. Ani v lanovce mu ti všivý holomci terorističtí pokoj nedají! Je to samozřejmě další brutální pečovina, ale na rozdíl od jiných mistrovských kousků pana Mastroianniho ať už se jedná o pekelně trapáckej dvojboj (Prezidentova dcera, První výstřel) nebo nudnou tv rutinu (Nebezpečný let) tu pozoruju aspoň vtipný momenty a situace. Nevím zda je to chtěné či nechtěné, ale je to celé dostatečně absurdní, aby to aspoň po téhle stránce zafungovalo. Takže aspoň, že tak. Víc se čekat nedá.30% ()

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Partička ozaj prefíkaných animátorov chystá zastreliť prezidenta, ako keby divákovi na tom záležalo. A čo keby sa tak stalo ? Nezáujem, ozaj úprimný, je o vôľu dokázať, že blondína s výzorom muža vedie svoju ochranku zdarne aj v prírodných lokáciách, pri malej lanovke a s výpravou televízneho seriálu československého štátu. Nejde tu ani tak o twisty, ktoré kvôli topánkam odhalíte rýchlo, ale o nudu, topornosť, nezáujem. Béčková streľba, výbuch auta v rozpore s videným, nedej, všetko nasiaknuté snahou dať jej prsteň. Ničotné dielo utápajúce sa v malosti. (videné 19.02.2020, DajTo archív) ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (Terva)

Reklama

Reklama