Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janine Nielssenová (BROOKE SHIELDSOVÁ) a jej dlhoročná partnerka Sandy Cataldiová (CHERRY JONESOVÁ) túžia mať dieťa, aby ich rodina hoci s dvoma matkami bola rodinou skutočnou. Sandy sa chce dať umelo oplodniť a byť tak biologickou matkou. Z dieťaťa sa však dlho spolu netešia, Sandy čoskoro po narodení dieťatka totiž zomiera, čo zavlečie Janine do skutočného pekla zákonov a súdov. Evelyn a Frank Cataldiovci (ANNE MEARAVOÁ, AL WAXMAN), rodičia mŕtvej Sandy, sa totiž rozhodnú získať dieťa do svojho opatrovníctva a z hľadiska práva majú pravdu sú jeho jedinými skutočnými biologickými príbuznými. Proti právu však stojí bezmedzná láska Janine k priateľkinmu dieťaťu, ktoré považuje za svoje. Kto pomôže Janine v jej takmer stratenom boji proti chladným paragrafom? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (9)

luczi 

všetky recenzie používateľa

Podobný film by nemohl vzniknout v 80. či 90. letech minulého století a už vůbec ne v 50. letech, díky za to, že vznikl alespoň v novém tisíciletí. A co nás bude čekat dál? To opravdu nevím, ale doufám, že nebude nikdo opět cenzurovat filmovou produkci předpotopní ideologií staletími ověřených "hodnot". ()

Master19 

všetky recenzie používateľa

Neviděl bych to tak černě. Je to film od ženy pro ženy. Herecké výkony jsou přesvědčivé, až na Brook Shields, která mi tam vůbec neseděla. O hutnosti tématu je postaráno už tím, že se na začátku poznamená, že "film je natočen podle skutečné události", což zařazuje v dramatičnosti dvojku. Určitě teda žadný zázrak, ale mrazivá studie xenofobie a předsudků. ()

Reklama

Estrellita 

všetky recenzie používateľa

Většinou zavrhuju filmy s visačkou "TV film" předem, ale tomuhle jsem se za horečnatých dní nemoci, kdy v televizi jinak běžel teleshopping a pár jiných duchaplných pořadů, nedokázala vyhnout. A nebylo to zas tak strašné. Rozhodně přehnaně uvzdychané, dojemné až na kost a otřepaná klišé lítají sem a tam - nad tím se už jenom směju. Ale příběh je docela zajímavý a přestože všichni samozřejmě víme, jak to dopadne, stejně jsem byla zvědavá, jakou cestou se k tomu film dobere. Malým plusem je "natočeno podle skutečné události", takže ve finále bych řekla mírný podprůměr. 40% ()

Pohrobek odpad!

všetky recenzie používateľa

Jak se dokáže změnit, vždy tak oblíbený, žánr amerických rodinných dramat! Od padesátých let, kdy se řešilo, že syn nechce být doktorem jako tatínek, nýbrž potulným umělcem. O dvacet let později si mladá slečna domů klidně přivedla černocha nebo Číňana. V letech osmdesátých nebo devadesátých se hrdý otec o svém mužném synovi dozvídal, že buď chce být holčičkou, anebo že se zamiloval do jiného chlapečka. A nyní nastaly časy dvou maminek a jedné holčičky. Čeho se asi můžeme dočkat v příštím desetiletí? Vlčice, která vychovala Mauglího, se o něj bude soudit s tygrem Šer Chánem? ()

John80 

všetky recenzie používateľa

Dve lesbické ženy sa zoznámia a následne sa vezmú , jedna z nich chce mať dieťa a tak sa dá umelo oplodniť. Zhorší sa jej zdravotný stav a umiera. Jej priateľke ostáva ich spolu je dieťa ,ktoré podľa zákona a paragrafu jej nepatrí vzhľadom, že sa jednalo o lesbicky pár a dieťa nemalo otca , patrí tak pokrvnej rodine jej nežijúcej matky, starým rodičom. Začne sa dráma Kauza o dieťa na získanie dieťaťa 3* ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama