Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bernice "Bernie" Rhodenbarrová je odjakživa lupičkou. V jednom domě, kde na zakázku krade, je ovšem i mrtvola. A Bernie je jediná, o které se ví, že byla na místě činu. Se svou pověstí nemá moc šancí vysvětlit, že nevraždila právě ona. Bernie musí využít veškeré své schopnosti, aby očistila své jméno od nařčení z vraždy a dokázala svou nevinu... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (19)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia z nevtipných osemdesiatkových krimikomédii s Whoopi v ktorej hrá lupičku ktorá sa stane svedkom vraždy a musí vypátrať vraha. Whoopi mala celkom smolu a príliš príležitostí zažiariť v tomto filme nemá. Dokonca aj Bobcat Goldthwait s tým svojím šialeným hlasom tu má aspoň pár vtipných výstupov. Ostatní sú do počtu. Nudní nešikovní policajti Goodman a De Salvo alebo Whoopin komplic G. W. Bailey. Naviac v starom VHS dabingu si pamätám, že vraha prezradil jeho dabér. V tom novom to predsalen trochu lepšie vychytali. Film tak na jedno pozretie a aj to len ak máta fakt radi Whoopi. 4/10. ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Tohle jako byla komedie nebo co? Já jen, že jsem u toho málem usnul a když jsem náhodou vnímal, tak mi to teda jako komedie moc nepřišlo, možná snaha byla, ale většinou to bylo dost trapný a Whoopi Goldberg teda taky nic moc, její hlášky byly nevýrazný a neseděly. A k tomu všemu pěkně debiljní děj. Rozhodně spíš nuda než zábava, málem sem to nevdržel až do konce ()

Reklama

ian97 

všetky recenzie používateľa

Síce tento film nie je žiadne kinematografické veľdielo, ale beztak ho milujem. Videl som ho bez nadsázky už asi 150x, a stále si ho dokážem pozrieť opäť znovu a znovu bez toho, aby som sa nudil. Vždy ma jeho obraz úplne pohltí. pretože z neho atmosféra aj estetika 80. rokov dýchajú v dobrom z každého snímku. Žánrovo to nie je nijako vyhrotené - nie moc vážne krimi, ani šialená komédia; ale oba žánre sú v ňom dobre spojené. Navyše potenciál San Francisca je tu využitý skutočne naplno - aj naživo je to krásne mesto. Whoopi Goldberg je ako vždy famózna a táto rola jej podľa mňa skutočne sadla. Jediné, čo ma mrzí, že vyše 10 rokov hľadám film, ktorý by ma bavil tak ako tento, ale zatiaľ bez úspechu. Videl som ich stovky, ale Lupička ostane asi navždy už len jedna. ()

HateBreeder 

všetky recenzie používateľa

Solidní filmec. Ze začátku jsem měl pochybnosti, že to bude podobná ptákovina jako Jupmpin Jack Flash, ale tenhle snímek byl překvapivě kvalitnější. Whoopi ještě v dobré formě - to myslím jak herecky tak fyzicky (její pěstní souboje stojej za to). Největší machr je ale Bob Goldthwait, který zase zahrál pořádnýho pošuka ale fakt fest magora a jeho výstupy neměly chybu. Film nepostrádá prvky klasických akčňáren 80. let, navíc je okořeněn humorem a dobrými hereckými výkony. Skutečnost předčila moje očekávání, a tak dávám krásné 4 hvězdy. "Nobi...Kenobi, to je jak z hvězdnejch válek či co." ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Průměrná "osmdesátka", která sice (pokud hlouběji nepřemýšlíte nad kvalitou scénáře) dokáže otupěle zaujmout, ale ze všech aspektů, kterými lze hledět na krimikomedii, budí velmi nevýrazný dojem - možná s výjimkou dobrého dobového soundtracku. Whoopi Goldberg jsme také viděli v údernějších a vtipnějších kreacích. 50% ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama