Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V poslední době dochází k řadám vražd těhotných žen. Domnělý vrah je veřejně známý, problém tkví však v tom, že už je 10 měsíců ve vězení. Je tedy zřejmé, že se vyskytl napodobovatel, jenž musí být rychle zastaven. Detektivové, již mají případ na starost se setkávají s uvězněným vrahem a s jeho pomocí se snaží najít napodobovatele dříve, než dokončí svůj vražedný cyklus. (Jigvell)

(viac)

Recenzie (6)

Terva 

všetky recenzie používateľa

Povedený Koreiský thriller, který nese znaky amerikanizace. Pěkný scénář, dobrý děj a ujde i hudba. Zohavená těla nejsou pěknou podívanou, ale to už k těmto filmům prostě patří. Hudba - Sung-woo Jo. Kamera - Peter Gray ()

Dr.Cilka 

všetky recenzie používateľa

Prepracovana korejska kriminalka, ktora na mna posobila spociatku trochu prekombinovane, no k zaveru zacne pekne vsetko do seba zapadat. Treba uznat ze vrah je v tomto pripade velmi "neoriginalne originalny".. Film sa dobre pozera, len sa treba lepsie sustredit, pretoze korejske mena naskakujú pekne rychlo.. Navyse ked mate iba anglicke titulky :) ()

Reklama

Rudovous 

všetky recenzie používateľa

Kompilace vsech dobrych americkych, temnych detektivek po korejsku. Adrian to dobre napsal. Atmosfera je primo Fincherovska. Nemuzu rict, ze bych se nudil nebo byl vyrazne zklaman, ale dej je bohuzel i na mne prilis komplikovany a jen tezko uveritelny. ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Kriminálny psychothriller o pátraní po sériovom vrahovi tehotných žien. Aj takto by sa dala jednou vetou zhrnúť anotácie deja H, ktorý práve po línii príbehu ako i vyobrazení zohavených mŕtvych tiel ide v šlapajách Fincherovo Se7en, pričom miestami ho šikovne doplňa odbočkami smerom k The Silence of the Lambs (rozhovory vo väzení) a ešte zopár ďalším filmom daného žánru, ktorých uvedenie by ale zbytočne mohlo napomáhať odhaleniu totožnosti vraha. A aj keď v závere prieraznosť pointy možno nedosahuje úroveň Fincherovej temnej vízie, atmosférou sa mu viac ako dôstojne vyrovnáva. Zaujímavosťou je aj výtvarná stránka filmu, ktorá napriek tomu, že ide o temný príbeh, si zachováva pre kórejské filmy typicky až kryštalicky čistý obraz, preplnený hýrivými farbami aj v tých najnapínavejších (a často práve tmavých) sekvenciách. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama