Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepříliš zručný zloděj šperků (Paul Rodriguez) unese lékaře (Tom Conti) a jeho bývalou manželku (Teri Garr) a doveze je do Jižní Ameriky – právě včas, aby dceři místního kmenového náčelníka pomohli vyléčit zánět slepého střeva. Následný sled okolností dá rodinu opět dohromady. Bývalí manželé tak zjistí, že si jsou asi doopravdy souzeni a pozemské svatby či rozvody to nemohou změnit. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

D28 

všetky recenzie používateľa

Bláznivá,ale nenudiaca komédia so správnym obsadením.Odporúčam pozerať v časoch ťažkej depresie,emocionálnej krízy,prípadne v rámci prípravy na cestu do zahraničia či úteku z väzenia.Povinné pre tých,čo neveria na zázraky. ()

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

"To se mě teď, když se nejspíš zabijeme, musíš ptát zrovna na tohle ??" - "Přestaň se chovat jako kráva a prostě mi řekni, co z těch věcí, který jsem ti provedl, bylo nejhorší !!" - "Co ?? Tohle je ta nejhorší věc, co jsi mi kdy udělal !!" ;) ()

Reklama

TO 

všetky recenzie používateľa

Ztřeštěný dobrodružný příběh o dvou neustále se hádajících bývalých manželích, natočený s nadsázkou kombinovanou vzrušujícím napětím. Autem, letadlem, lodí z velkoměsta až do nitra džungle s lupiči a policií v patách. Docela zábavné a dost nápadité. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama