Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Batman narazí na nového kočičího zloděje, který si říká Catwoman, a přibližně ve stejnou dobu (jako Bruce Wayne) potká ženu jménem Selina Kyle, kterou viditelně přitahuje. Když Selina narazí na teroristickou skupinu známou jako The Red Claw, která chce zničit místo, které je útočištěm vzácných horských lvů a které se Selina snažila zachránit, rozhodne se vzít věci do svých rukou a vyšetřovat. (Jan.Kanak)

(viac)

Recenzie (4)

PKD 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hlas Catwoman aka Seliny Kyle je stejný,jakým mluvila na Carpentera (ano TOHO Carpentera) jeho 1. manželka.:) A střihla si i hlasovou roličku v dodnes nepřekonané hře, Arkham Asylum. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nestrácajú čas vysvetľovaním pôvodu Catwoman. Vlastne ho tu úplne vynechajú a začínajú tým, že slávna zloduchka a jej mačka ukradnú drahý klenot vo výškovom byte. Batman je však na streche a pozoruje ich. Po krátkej naháňačke mu unikne. Zdá sa, že dokáže lietať po meste rovnako dobre ako Križiak v plášti. Krátko nato na jednej z aukcií, kde si žena kupuje rande s mužom, nová žena v meste - Selina Kyle (Catwoman, vo večerných šatách) "kúpi" Brucea Waynea za 10 000 dolárov. Nemá však záujem o rande, len o príspevok, keďže je určený pre divokú prírodu, čo je jej vášňou. Bruce však chce rande, pretože ho priťahuje. Vráťme sa k akcii, teraz sme svedkami veľkej naháňačky a zisťujeme, že v Gotham City je "Červený pazúr", známy terorista. Komisár Gordon je z toho oprávnene rozrušený, ale nemá o ňom žiadnu predstavu. Ak je taký slávny, mala by niekde existovať jeho fotografia, nemyslíte? No dobre, nechcem začať hnidopišiť. Na to je to príliš veľká šou. Takže, ako môžete "vidieť", v tejto epizóde sa toho deje veľa. Čo mi vadilo, bolo to, že z Catwoman, ktorá bola obyčajnou zlodejkou, urobili akúsi hrdinku, pretože prekazí, alebo sa o to pokúsi, teroristom. To však len preto, že je to extrémistka za práva zvierat a teroristi - pod rúškom podnikateľov - jej nechcú postaviť útulok pre pumy. Tento boj troch strán - Batmana, Catwoman a teroristov - pokračuje druhou časťou a záverom budúci týždeň. (Tieto časti sú na DVD v inom poradí, ako je uvedené tu.) ()

Reklama

Reklama