Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šesť detí sa rozhodne vypraviť na jednu z horských dráh v zábavnom parku. Z dráhy sú nečakane premiestnení do iného sveta, sveta mečov a mágie. Na ich ceste späť sa ich ujme starý múdry čarodejník a bájny jednorožec. Deti sú vyzbrojené rôznymi magickými zbraňami a musia odolávať nástrahám, ktoré na nich v tomto svete číhajú. (Marek1991)

(viac)

Recenzie (5)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Veľmi som mal rád túto rozprávku. Obrovské dobrodružstvo, fantasy na abnormálnej úrovni, boj dobra a zla s výnimočnými postavami. Všetko hralo farbami a akciou. Svojho času som to považoval za jednu z najlepších animovaných rozprávok, už viem prečo som si tak zamiloval Pána prsteňov, lebo toto sa naň veľmi podobá. Hudba a upútavka k tomuto boli na vysokej úrovni. Dnes sa na to dívam trocha inak, viem, že to nebolo úplne fantastické, už ako dieťa som mal radšej iné rozprávky, ale toto bolo na vysokej úrovni. Ani sa mi nechce veriť, že je to tak staré. Sám som to videl až o mnoho rokov neskôr. Dávam 80%. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál šiel dosť mimo mňa. Pamätám si ho matne ešte z detstva a teraz som si ho oživil, ale po tak dlhom čase je to už asi aj zub času, ktorý tu zaúradoval. Každopádne nápad s magickými prvkami je fajn a deti sa tomu určite potešia, ale animačne to už proste nemôže nadchnúť. Aj tie príbehy mohli byť trošku záživnejšie. 45 % ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúci seriál, plný fantázie a dobrodružstiev. Neskutočne som ho zbožňoval a hlavný záporák Venger bol vtedy pre mňa ultimatívnym zlom. Pred 20timi rokmi na nemeckej satelitnej stanici. ()

Stejšn 

všetky recenzie používateľa

Tohle se mi tenkrát líbilo, a dodnes si pamatuju ty zbraně - vysouvací kouzelná tyč, luk bez tětivy s neomezenými střelami atd. ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Povedený animovaný seriál inspirovaný známou stolní hrou Dračí doupě stavěl na roztomilé animaci a akčních scénách a povedlo se mu to. Všechny postavy jsou pro mne nezapomenutelné; jako bych se na Supermax díval včera... ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

  • Hudobný prvok, ktorý sa často objavuje v bojových sekvenciách, je prevzatý z komédie Carry on Spying (1964). (Marek1991)

Reklama

Reklama