Reklama

Reklama

VOD (1)

Po tom, čo predal zápas svojho tímu a bol vylúčený z futbalovej ligy, v opitosti ukradne auto svojej priateľky a po naháňačke s políciou je zatvorený na 3 roky do väznice, kde dozorcovia majú svoje pravidlá. Paul Crew (Adam Sandler), hráč amerického futbalu, sa snaží zostaviť tím z väzňov, ktorí zvedú boj s dozorcami. Lenže dozorcovia majú vždy navrch a nikto z väzňov sa nechce dostať do problémov. Crew má preto veľa práce so zháňaním tímu a ešte k tomu mu ide aj o krk. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
02:29

Súvisiace novinky

Paramount chystá remake Trestné lavice

Paramount chystá remake Trestné lavice

08.11.2023

Hezkých předělávek není nikdy dost a fanoušci přímo lační po tom, aby své oblíbené kousky mohli vídat znovu a znovu, jen v úplně jiném provedení. Nebo si to alespoň myslí hlavouni studia Paramount,… (viac)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (viac)

Bankovní loupež á la Lyne

Bankovní loupež á la Lyne

08.08.2006

Kontroverzní Angličan stojící za úspěchy Lolity se po čtyřech letech vrací k režii. Adrian Lyne byl dosazen samotnými představiteli Warner Bros. na místo režiséra filmové adaptace knihy Chucka Hogana… (viac)

Reklama

Reklama