Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. časť: Riaditeľka Shepardová ide do L.A. na pohreb kolegovi, ktorý náhle umrel na infarkt. Tony a Ziva ju sprevádzajú ako ochranka. Na pohrebe sa objaví záhadný muž a pýta sa na pána Ošimaida. Bol to krycí názov pre operáciu starú 10 rokov, ktorej sa riaditeľka zúčastnila spolu s Gibbsom a agentom Deckerom v Moskve. Jenny je jasné, že Deckerova smrť nebola náhoda a je ďalšia na rade. Požiada o pomoc Mika, Gibbsovho bývalého šéfa, a vydáva sa tajomného muža hľadať. Ziva a Tony zistia, že niečo nie je v poriadku a začnú riaditeľku hľadať. Bohužiaľ prichádzajú neskoro. V starom bistre na púšti dôjde k ostrej konfrontácii medzi riaditeľkou a členmi ruského komanda a zdá sa, že Shepardová prestrelku neprežila... 2. časť: Riaditeľ Vance nechá previezť telá strelcov a riaditeľky Shepardovej do Washingtonu, aby mohol Ducky vykonať pitvu. Gibbs oznamuje správu o riaditeľkinej smrti svojmu tímu. Všetci sa snažia nájsť vraha. Gibbs sa vracia do minulosti, aby si spomenul, kde sa stala chyba. Mike je presvedčený, že keď sú dvaja agenti starého prípadu mŕtvi, rad je na Gibbsovi. McGeemu sa podarí zistiť totožnosť tajomnej ženy v aute ruského strelca. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

SNCIS 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spoilery: Když Jenny Shepardová zaslechne na pohřbu penzionovaného agenta NCIS jméno pana Oshimaidy, zneklidní. Toto slovo, bylo varováním, že akce, kdy se před lety společně s Gibbsem infiltrovali mezi ruské špióny a mrtvý muž byl tehdy jejich kontaktem, je prozrazena. Je tedy možné, že bývalý agent nezemřel přirozenou cestou. Epizoda vyvrcholí ve starém bistru v poušti, kde dojde ke konfrontaci mezi ředitelkou a členy ruského komanda a ředitelka přestřelku nepřežije. - 99,9%. ()

the_weaver 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeden a pol hodinová reklama na Lincoln Navigator alebo patetický koniec jednej (či viacerých?) z postáv, ktorá mne určite chýbať nebude. Agenti NCIS zase raz zahviezdili, keď chceli tak veľmi dostať muža jazdiaceho v spomenutom luxusnom Navigatore, že miesto toho, aby si preverili poznávaciu značku, ktorú mali na fotke, tak ho radšej hľadali podľa mobilného telefónu, ktorým volal v danom čase a mieste - pritom ten mohol mať bez problémov anonymne. ()

Reklama

Galéria (7)

Reklama

Reklama