Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Bagdade je pri útoku mínometu zabitý mariňák. Jeho žena trvá na tom, aby pitvu robil Ducky. Ten zistí, že je vojak bol zastrelený a mínomet poslúžil len ako zásterka. Zastupujúci riaditeľ Vance posiela do Bagdadu Tonyho a Nikki. Zistia, kto vojaka zabil, no skôr ako tohto muža nájdu, niekto mu vyreže jazyk a zabije ho. Gibbs a McGee prídu na to, že vojak chcel kúpiť spolu s obchodným partnerom veľký pozemok, no potom si to náhle rozmyslel. Podozrenie teda padá na sklamaného spoločníka... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

the_weaver 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Fakt nemusím tú nezdravú súťaživosť medzi kolegami na oddelení ako ani neschopnosť tvorcov slovenského dabingu, ktorá zásadne mení vyznenie epizódy (bribing = dávať úplatky, nie prijímať). A tiež to, ako sa na zmätenie diváka nasilu podsúvajú teórie, ktoré nemajú vôbec zmysel. ()

Reklama

RoGo01 

všetky recenzie používateľa

A. Jako všechny blízko /středo východní díly i tady vítězí reklama na explozivní americkou zahraničněbezpečnostní politiku nad dějem. B. Nechtěl bych být hrobníkem, co hrabe hroby šest sáhů hluboké, přestože možná právě do této hloubky klesla kvalita českého překladu. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama